Lyckligt ....

Happy face så här påkvällskvisten.

Det är inte för Mallione nyss har somnat efter MÅNGA om & men. Det är inte för att Solen har varit framme hela dagen i dag igen & det är inte för att Fredrik Och Gerson är på väg hit med MAX i stora lass. Nee inget av det i dag slår att jag har fått sagt upp min lägenhet!

Ska med detta flytta in i Emelies Galma lya! ♥ Kärlek på toppnivå! hehe...

som sagt HAPPY FACE!!


PLUGG!

Vaken & rastös!
Super väder yttligare en dag och jag Älskart!
Ska tvinga med Madde ut i solen & dricka kaffe i dag med.  Ska bli mitt höstnöje - Madde, Mallione sol & Kaffe,
dä ä livet dä ♥

Ska också till HM och byta in ännu än kläning som jag inte känner för. Fynda den för 100 svenska riksdaler MEN jag vill nog inte ha den, så den får åka tillbaka dit den hör hemma.
med detta så har jag inget att slänga på mig på Lördag. Får försöka hitta nått långt inne i ganderoben eller så får jag gå lös i Maddes :) hehe..

Men innan det & innan Mallione vaknar MÅSTE jag plugga! inga men, just do it!

Inväntar ett besked i dag också, HOPPAS det blir ett possetivt, fick ett ganska dåligt ett i går, så vi hoppas på bättre lycka i dag!

Keep smiling - Peace / M


Mys i Solen!

Ännu en super mysig dag! tog oss en lite promenad ner till huldas för ett möte med Liselott & Maddi. satt ute i solen med filtar & kaffe efter en tackotallrik. 10p till denna sköna eftermiddag! ♥


Vänner!

Tisdag i all sin ära!

Något possetivgt med höst är fasiken alla "bra" tv program som börjar! Ikväll väntar idol igen.
ska göra lite kvällis & slå på fyran för idol time som sagt!
Ska också mysa lite extra med M, han har haft Mormor time i dag, och jag har haft Maddi time. ♥

kanon mysigt, shopping & Fika på stan i den fina höstvädret. ett STORT pluss för i dag!
Är så tacksam över att ha henne som vän. vad vore livet utan henne ?!

Fick också en toppen besked av Emelie i går, ang hennes lägenhet, nu håller vi både tummar & tår.
Något possetivt i vardagen :)


Planerna ang helgen blev också ändrade antar jag! synd, hade sätt fram i mot det, ,men men vad är en bal på slottet ?  ska hålla mig possetivt och göra någt bra av lördagen ändå! Fia lotta kommer ju, och bara det gör mig super glad! ♥



Peace / M

Jordgubbs sylt!

Äkta hemmgjord gjordgubbs sylt tog jag fram ur frysen i går, Cissi & Ola som jag nämt förut kom ju på besök och hade med sig min favvorit sylt. finns nog ingen som kan slå Cissis hemmgjorda sylt.
med denna dilikatess ( stavning? ) hade jag grädde & pannkakor. ♥ det bara ******* i munen.. ;P

I dag tog vi oss en oväntad tripp till Öret, shoppade loss som aldrig förr för pengar vi igentligen inte har. Äh så överdivet mycket fick vi inte med oss hem,. men det känns ju alltid efter att man spenderat lite, men det är kul & nödvändigt i bland!

Bingolotto värkar ha blivit vårat Söndags nöje. dock vinner vi inge men det är mys och spännande när det väl gäller..


Tänkte dra igenom sidorna här på nätet som dagligen kollas & så ska jag invänta svar på ett mail på en lgh i el stokholmo. jag HOPPAS allt går vägen nu så jag kan få fart på vardagen igen...

Mister här hemma värkar inte vara lika ivrig som mig dock, men han får allt ge mä sig! :D

och sist men inte minst.. ATT ÄLSKA


Fredags mys!

Fredag i dag, blir en lugn en som kommer bestå av mys idol och massa godis. konstigt hur livet kan förändras. Fredag hade betytt Fest för ett X antal månader sen men som i dag bara är en lugn dag i veckan.
både negativt & possetivt måste jag säga!

dock kommer nästa helg sluta i fylla :) ser mycket fram i mot det, kommer bli resturang mys, förkrök hos Nina med singstar och sedan utgång på en åldersgräns på 23! helt änkelt en perfekt girlsnight!

sitter och taggar mig själv med helsjöön musik.




Min personliga Favvo IGEN!




i alla fall, dagen har jag hunnit med mycket, inväntar mister för en snabbis på staden storg.

Ska också på 1 års kalajs i dag ♥ Lilla Kärleken Alicia har sin lilla speciella dag i dag! Stort Grattis till henne!

Peace / M

Plugga...

ÄR nått jag badly need to do. meeen... har intye riktigt orken. även om min lilla ängel värkar vara totalt utslagen i dag så har jag barat hängt framför tv och datorn.

har haft all tid att både plugga & röja upp här, som också verkligen behövs. MEN som sagt -  vi är två utlagna hjältar i dag ♥

Behöver en förändring i mitt liv,. orkar inte bara vara längre.. pallar lixom inte att nöja mig med det här, det här ska väl inte var IT lixom ? Bo i karlskoga och inge jobb. även om jag skulle få ett så inget jag riktigt violl syssla med livet ut,. vardagarna bara springer i väg och vad gör man ?  finns inget direkt att hitta på och jag känner att jag kan bara inte nöja mig med det här ? jag vill få ut mer av mitt liv & vad livet kan erbjuda.. Ne som sagt en förändring NU måste ske. jag vill häller inte att Mallione ska växa upp så här. jag vill att han ska ha möjligeheter och ha en bra liv med massor av utbud.

Måste sparka igång mig själv igen & kanske sparka igång min kära sambo också!

börjar med att rensa rent hät hemma och möjligtvis lite om möblering :P

Peace / M

skor skor skor..

Jag är fasiken besatt av skor, både till mig och Mallen :)
Nuu  ska jag klicka hem två par till mig själv i smyyg. Mister är inte så "cool" med dessa sko köp :P
Malliones är ju dock inte så dyra men det blir ju lite i längden när man får hem ett par.. :P

är shopping sugen. inte bara skor utan allt just nu. vill ha och tycker att jag behöver allt nu. :( varför alltid denna kännska i slutet av månaden ?

Dop närmar sig. vinter kläder närmar sig, julen närmar sig och Fredriks körkort närmar sig ..
jag bara ser lapparna sväva förbi...

En lextion, en runda på stan och besök från Hfs har prytt min dag,. Nu som sagt - skoköp och häng i soffan!

Peace / M

( By the way så fick jag reda på att det inte alls var spikat att moderaterna van. fick infon i dag att det är i dag det verkligen fastslås... alltså gäller det att knäppa händerna & hålla tummarna... )

Blått eller Rött ?

Jisus vilken uppståndelse runt allt detta... Vad händer med Sverige igentligen ?,
Jag kan inte direkt påstå att jag har varit det största fan:et av vårat land ändå men nu tar det fasiken priset.

skiter like i vilket, är inte så insatt så jag kan yttra mig till max, men va faan kom igen. KD ? vart kom dom i från lixom,.  åter igen vad händer med Sverige ? Det är 2010 och vi har ett rasistiskt parti i riksdagen. jag skäms för SD's politik, och skäms för det svenska folket är så obildade att detta kunde hända. som jag också nämt förut,. jag SKÄMS över att vara svensk....

har man röstat rött har man röstat med hjärtat, har man röstat blått har man röstat med plånboken..

om detta kan jag också bara säga, - Pengar är Matriella ting. Om det är för att ni har jobb i dag som ni har rösat rött  så betyder inte det att ni har jobb i morgon. för nått år sedan var det panik i sverige över att folk blev av med jobben, folk gick i personlig konkurs och det var dokumentär efter dokumentär om att försäkringskassan inte gjorde sitt man fick inte tillräckligt med pengar, kanske det är som bortglömt i dag ? Pengar är tydligen ALLT för människor nu för tiden och det skrämmer mig lite.

Det här med bidrag förstår jag att folk diskuterar om, det har varit way to much, men det är ju inte direkt partiets fel, utan att vi tydligen har så jävla obildade läkare i sverige som inte kan se skilland på vilka människor som borde vara sjukskrivan eller inte,
ett exepel. Mormor som jar jobbat / varit egen företagare sen hon var 16 år, varit sjuk. mjaa man kan räkna gångerna på en hand har i dag den högsta graden latros o knäna & behöver värkligen bli sjuk pansionerad kan inte för då kan hon inte leva i månaden. nån gång i livet står ni där och jag garanterar att ni då tycker att ni är värda dom "där" bidragen. och vem vet ni kanske inte behöver vänta så länge på att bli eller måste bli arbetslös ...

om nu sverige har den möjligheten att hjälpa människor som behöver med nu i detta fall bidrag , varför inte då ta den hjälpen ?

skit samma. igentligem bryr jag mig inte & respekterar allas åsikter & val. förutom om man har röstat på det röda på dessa grunder! då har jag inget att säga ´, bara några sakningar på huvudet!



ne, nu ska jag ta mig en svänga till jysk och kolla v- rums bord!

Peace / M

BINGO Time.

Söndag i all sin ära har varit helt i min smak. dagen började med att som vanligt tacka gud för världens finaste lillikille :) seen tog jag tag i städningen. enbart för att vi väntade fin besök. Cissi & Ola kom och hälsade på. har inte träffat dom på ca 5 år och det var som väntat super kul! Fötrstår inte varför vi inte gjor detta tdigare. eller vartför jag inte tagit kontakt tidigare. men bättre sent än aldrig.

I alla fall, åkte sedan & röstade. hämtade hund mat till Dolly & NU har vi intagit soffan med en varsin bingolotto. (VARNING) Hahah!

ska vinna en resa nu, jag ska, så dä så! (( återommer med ett jippi inlägg senare!! ))

i morgon är det tillbaka till värkligheten. ser fram i mot en dejt med Linn i morgon eller veckan :)

Peace / M

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

snart ska jag lämna i från mig datan tills i morgon ;S shit, hur ska detta gå :P ??
I ALLA FALL, var ju tvungen att gå igenom alla bloggar och alla sidor som måste kollas dagligen..
och på tal om bloggar läse jag just mitt ♥ Fias blogg.

att vi var som ihoppsatta i flera flera månader, vi gjorde fasiken ALLT i hopp, mådde toppen, mådde skit.
ja ni vet allt. och nu ? nu har vi knappt sätt varandra på felera flera månader. att vi lät detta ske tycker jag är förfäligt. FAAN FIA!

Älskar dig!



Snart snart vännen SKA vi "dansa" salsa på den vita....  I Hopp, just you and me!

Klantigt!

sjuk sjuk sjuk, är ordet som jag varit dom senaste dagarna. i dag är första dagen jag känner mig någotlunda utan alvedon i kroppen.  Mamma tog M i går för att jag tänkte att jag behövde vila. sova ut lixom, iom att febern och att jag faktiskt inte sovit en hel natt på nästa 2 månader snart. MEN ack så fel jag hade. låg vaken till kl 3 i natt och stirrade i taket pga av att jag sov på dagen i går.

nu sitter jag & inväntar Millan, ska ta oss en svänga på stan..

Har mycket inplanerat framöver, skall också ta oss en liten mini semester till Falun snart , DÄ Ä KÄRLEK DÄ! ♥

dock så drar fredrik i morgon med pappa på en tripp,. Vem ska jag & Malle hänga gäng med då tro ? någon som känner sig sugen att fredagsmysa med oss ? :P




Peace / M

<3 <3 <3

Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med,
Utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med.
Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med,
Utan att hitta den man inte kan leva utan.

För i världen, är du bara någon,
Men för någon är du hela världen..



Crazy In LOVE!

Jag bara ÄLSKAR musik.

Jag bara Älskar Don Omar. Jag bara älskar reagatoon och jag bara älskar kännslan innombords..

Men jag Hatar saknaden efter Panama..


Sjukligt sjuk!

Vad hände ?

Kom hem från en toppen dag med mina grabbar  i går från Hfs - Marken. slängde oss i soffan och min hals rassla i hopp totalt! fever feelings började smyga sig på och natten har jag spenderat med en svullen svin ont hals. Dagen i ära har bara gjor mig sjukare & sjukare. Lilla grodan är inte helt kry han häller. sjukt slämmig i halsen och man blir sjukligt nervös när det sätter stopp i halsen på han! :(

slängde i alla fall på en film nu, ska försöka skumma igenom den i alla fall, jag blir så jävla okonsentrerad när jag är sjukt. bloggar sammtidigt jag väntar på att få ett vinnar mail från tradera, håller nämlingen på att buda på två par converse skor till M. ett par blå & ett par röda . As läckert!

ne, nu får jag ta & värka lite små intresserad av filmen och försöka slappna av.

Gassh, jag Hatar att inte må bra!

peace / M

Cp Grannar

Blir galen. känne mig lite lätt esam. har plockat in darorn till sängen för att slå på sex and the City 2,  ( ända gången jag kan kolla på den när inte F är hemma. ) bloggar en gång till för att fördriva tiden.

Grannarna lever sina helgliv som vanligt, Grannen nedaför skriker konstant till någon att den ska hålla käften. hör dock aldrig någon som skriker tillbaka eller någon som säger något överhuvudet taget, Grannen över sjunger bonny tayler på karioke så jag tror jag skickar henne anonymt till Idol snart - så dommarna kan tala om för henne att genast lägga av med sjungandet!

Blir lite irreterad över misters utgång faktiskt, men å andra sidan så är det banne mig min tur att gå ut HELT själv nästa gång! och det tackar man ju inte nej till direkt! Only me and my girls ♥

Får väl ta min fisande & snarkande hund och slänga ner hövve på kudden & blänga lite på Flickorna med guldlivet :)
Mallione vaknar väl snart och ska tutta antar jag, så är det ju en dag i morgon med med nya tag!

Gode gud bara han håller sig i skinnet i kväll!

Peace / M

Ski like a rockstar!


Mallione & jag & Co. Har varit & kollat på mister F när han lirat hocky. Impad och på ny kär i en hockykille :D Hehe,
det däe med hocky killar trodde jag inte var min grej alls, men i dag ändra jag nog åsikt. kanske var det bara för att det var Fredrik.. vi får i alla fall Hoppas ; P hehe....

Hemma igen,. tända ljus gullungen brevid mig i soffan tittar jag på Idol i min ensamhet. Nina har varit här en stund, världens bästa nina, vissa saker klarar man bara inte sjäv med hund och unge, då äre tur att Nina kommer till undsättning.
Mannen i huset är på firmafest, hocky Öl & Mat är hans kväll i kväll.

det här med levande ljus all over är helt i min smak. stor mysfaktor på det, synd bara att jag inte trivs i denna lägenhet. jag blir galen snart! inte nog med att lägenheten inte känns hundra, så har vi hi life här om kvällarna, skummt folk som springer runt på loftgångarna, rassia var & varannan dag. Grannar som bråkar & festar konstant. Jag blir galen!

Helgen är i alla fall kommen, tror vi ska ta oss en tripp till uytligare en marken i Hfs i morgon och spendera dagen där! ( beroende på mister mående )




Dålig....

Jag är såååå dålig. har verkligen ingen bra karaktär.!
Gravid - INTE sugen på ett skit.. Ogravid - Sugen på ALLT!

Varför Gud Varför? Jag vet att jag måste äta när jag ammar för M;s skull, men va faan INTE bara Tjockis mat. Old Matilda is back. :P

Annars ? inte ett dugg, slööat hemma hela dagen. tog den där kvällspromenade, och som sagt tryckt donkan i dag. volangerna runt magen måste bort nu,. heja heja matilda, kan ingen bara hota mig med pistol eller nått så jag tar tag i det här nu. dock har det aldrig funkat för mig och kommer kanske aldrig att göra häller, bara att inse fakta kanske! :) träning & bantning är inte min grej helt enkelt.

la tankarna på is ang min utbildning/flytt och resande för ett tag, men what a fuck, vill man nått här i livet går det faan inte att bara sitta på arslet & skjuta fram det. ska skicka i väg ansökan i veckan och kolla med banken om lån sen får vi utgå från det. kommer jag in flyttar jag om inte annat får jag väl komma på en anna lösning så länge!

Fram tills dess får jag hålla tummarna på att Emelie La Olsson hittar en ny bostad så jag får inta hennes! :P

Peace / M

???

Dagen i ära har spruungit förbi. tycker inte jag hinner med något. vad gör jag om dagarna igentligen ?
I dag har jag hunnit mer än andra dagar förvisso. började med att få min skitunge ren, medans han sov tog jag tag i ränsning här hemma. kläder smycket papper , ja ni vet alla gömmor man har med skit. dock syns det inte alls att jag har röjt här hemma!

Tog oss också en proemanad mot kvällnigen för att ränsa tankarna lite!
Känner att jag inte alls är nöjd med livet just nu. inget känns så där RÄTT, KLart att Mallione känns rätt ( för er som alltid missförstår ) inge snack om saken, men allt annat.

Vart tog Matilda vägen ? Vart tog mitt liv vägen ?


I dag.....

Kaalas time i dag. tillock med två kanske. ( om jag hinner ) Min Gullunge fyllde ju 2 år härom dagen och ska lite kalas i dag. också Elias som fyller 10 år i veckan ska också ska ha sitt lilla kals i dag..

Försöker tvinga Fredrik in på Marken i dag igen. Hittade en sån JÄVLA snygg overall till M i går som jag så badly vill ha. och som alla vet kan jag inte släppa det..

I dag ska jag också ta mig en riktigt funderare över mitt liv! en riktig funderar !!

Peace / M

Hurtig..

Hemma efter en prommenix, Emma kom & väckte mig & Mallione vid halv 11 ca. ( tröttisar )
tog oss en prommenad & en latte på MC i den underbara vädret. lite halv kallt men ändå så skönt i solen!

Hemma igen & gjort dom vanliga ritualerna : Torkat Hundbajs och kiss all over. ( JAG SPYR ) - jag hatar det!!!

Inväntar mister som slutar snart, trycka lite käk & sen hoppas jag på att få nån timmas ledigt för en powerwalk med musiken skrikandes i öronen och en solning!

By the way så är mitt lilla Under 4 Veckor i dag! :D

( And all because two peple fell in love! )


?!

Redan Onsdag. Vart tar dagarna vägen ?
Tycker inte att jag gör så mycket häller!

Just nu sitter jag & kollar på Mamma & Mallione som tar sig en middags lur.
surfar på olika bloggar med disign & möbler & drömmer mig bort till lägenheten jag så badly vill ha! :D

Blev ingen Zumba i går, fick städa här hemma i stället, men i kväll intar vi Yoga och går på zumban på Torsdag i stället!

eh, skit uppdate.. har bara en sak i huvudet just nu, FLYTTA!

Uppdaterar när jag har mer att skriva om!

Peace / M

RSS 2.0