Have a Great Day... Foor fuck........ =)

Heeeej Heeej =)

Många mÅnga dagar har gått sen jag skrev här, i bland hamnar jag i perioder då jag värkligen iinte orkar skriva nått. de märks =) men i dag ska jag ta mig lite tid =)
Trött som satan e jag. har jobbat jobbat jobbat.. men pengar blir de..., Tycker inte att de e speciellt tråkigt häller att jaobba., trivs väldigt bra =) I går jobbade jag från 6 till 1 satt inte ner en enda gång... värdens bästa trubbadur spela. dom e kals bra =) MASSA MASSA folk ocg mat var de =) men men fick ganska bra drick ocg träningsvärk, men så e det.. Pluss de att de köa foll att få ett bor. hade jag en ny som skulle börja jobba hos hos, som sprang efter mig ocg frågade vad hon skulle göra. då kan jag lova att jag fick lite smått panik då och då =)
ja ja mer en jobba e det inte- Var i osdags,, var faktiskt trevlig, ( Förutom dom lilla bravderna som hände) men men det får man tydligen räkna med )

Idag Har min baby tatuerat sig =) Modig Jävel =) hahah  Fint Va??? =)

Å så har jag ju varit med aramd i dag =) Sötnos va =)

Midsommar vart den tråkigaste Midsommar på flrea år faktiskt.. ( Självklart e det alltid mysig5t att vara med dig Älskling ) Men jag menar eftersom varje midsommar har varit festa och stått sen jaaaa så långt jag kan minnas... så vart de faktiskt lite för tråkigt att stanna hemma påhemma plan. men men  "Det Är Tuffa Tider"

nee nu börjar jag tröttna. inte samma skrivfart i fingrarna en. men de kommer =)


Sov Gott Pusss Å Kram



image126
Kolla In "mammas  Bäbis" =)


image127      Vilken Goooooding =)    image128


 image131  Kan jag kalla mig stolt eller ?? =) **ÄLSKAR DIG**
                                                                                                                                                 

image129  Tre Sjärnig (snart fem ) e du Älskling, men i mina Ögon e nu mycket ,ycker mer en så =)


RSS 2.0