Gör som Pockahontas... Maria - Ge faan i min kanot!

Every time you get angry at me, I cant stop to thinking about it. Jag som brukar vara den personen som inte bryr mig så mycket eller jo om det gäller mina vänner, fast du e ju min vän, jag vet inte hur jag ska förklara, men det e faan jobbigt när du e ca 6 timmars skillnad i från mig, men ja ja, grinpelle. Ha ha.

Mina tankar snurrar vad ska jag göra. Vad ska jag ge för svar, till på fredag hm. Eh jag har inte en blekaste aning. På ett sätt vill jag ju på ett annat inte. Eh jag ska följa maddes råd, ta din egen väg, ha ha

Men Madde vart Faaan e den då? Hihi.

Linnsan e tillbaka också. Ska ta en fika med henne efter jobbet i morgon snacka lite skit, höra om hon har något nytt att berätta om Lilla Karlskoga, alltid kul att höra skvaller.


Eh vill på copa i kväll. Inga pengar. I was broken and alone . ha ha.


Puss Hej..


The Way I are!

ridiculous.....Hur kan man vara så dum, vid det här laget vet jag ju hur jävla jobbigt det är att sitta på jobbet ap trött och bakis,. Eller nja jag e inte bakis men trött som en hmmm jaa. Ska väl inte igetnligen skriva detta men Matilda har sovit 40 min i natt sen upp o jobba jag håller på att dö. Två timmar kvar jag har varit duktig endå. Fy faan jag fattar inte hur jag orkar men det gör jag knappt häller,.

Som sagt så var det maddis Födelsedag i går,. Hade så klart jätte trevligt,. Började med lite musik och vin hemma och balkongen, ( damsuga Myror) FY FAAN!

 I alla fall. Ner på B2 där Niklas och Stefan och Atte och Maria satt med en varsin kaneka i handen. Träffade en trevlig gubbe som hade med sig sin dator som jag o Madde kom över ganska fort J satt på b2 en stund tills madde o jag drig vidare till irlänska. Satt å tjöta lite där med andre och hans heta polare som Maddi hade villda diskutioner med, andre is the guy that works as a bartender in the Iris pub. Han jobbade inte i gårkväll o det var ju faktiskt skräll..  hade mycket Trevligt. Han sa också att vi skulle gifta oss när jag kom tillbaka till Madeira. Alla är intsällda på att jag kommer tillbaka J ha ha.

MEN JAG KAN INTE FÖRSTÅ hur jag ska kunna lämna alla här nu. Faan i går tillock med så gick jag utan för b2. då kom ägaren för space rocket och plockade upp mig i bilen och körde mig dit. Han skulle fixa in mig gratis ocg drinkar gratis + ett bra pris på drinkar till Amrikanarna som var med, ja just det dom träffade jag ju på Irlänska också ja. Madde min älskade vän har varit ute och letat efter mig i natt så jag förstår utbrottet hon fick på mig,. Det samlades portugiser runt oss som sa åt oss att vi inte fick så där. Ha ha. Men tror ni madde o jag lyssnade på det ? NEJ. Jag gick också in på den puben jag var på sj med dom här människorna. ( tänk fööör faaan Matilda ) och ställde mitt glas och sa till alla där inne, It is ok, she not mad. Å så hör man madde skrika utanför. J ha ha ne riktigt så farligt var det inte, men som sagt jag förstår dig, jag skulle ha gjort samma sak om det var du.  Men som sagt så börjar det känns mer och mer som hemma här. Nu kan man lixom gå ut och häls apå folk som man "känner" eller nåt an vet med det är tutar. Eller bara att komma in på ett uteställe och vakterna bartänderna och ägaren lixom kommer fram o hej vad kul att se dig. Bl bl. Oftast så vet alla vad man ska ha att dricka men det hör ju inte hit . ha ha .

Ne det kommer att bli tungt. Nästa helg e faan min sista helg här. Hur sjukt är inte det. hur ska madeiras gator pubbar diskotek klara sig utan mig. Hur Hur ?  vi funderar nog på en Ö tur. Skulle vara riktigt Nice, men Maria får Inte köra, denna gång ska hon vara så jävla Full så det liknar inget annat. Eller hm ok salongsberusad....... i kväll ska ju alla till Mini bar. Sugen på att gå dit e jag faktiskt,. Men va faan 40 min sömn av  24 timmar jag kommer dööö...... så jag får nog skippa det hur gärna jag en vill. Ha ha,


Ne men hem på med pyamasen och sedan uder täcket och in i dimman,. Inte den dimman utan sömn dimman. Ha ha.


FY vad det blev mer jobbigt nu, trött och blödig får jag ett skyp av madde. Värdens Sötaste är du. Faan ska jag kunna lämna dig å alla andra Maria för faan, det här går inte. JAG VILL INTE LÄNGRE JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!


                                                 image227


Grattis Grisen från hääästen :)

Hej Och Välkommen till Univrsel telecome det var Matilda.

Fy faaan jag e såå trött på dessa Ord! Men det är det snart slut på. Fast jag har börjat få Ångest nu igen att lämna allt. Alla man har lärt känna inte bara på jobbet lixom men alla utanför.

Madde O jag har ju blivit lite som kända nu på denna Ö ha ha ha..  så det är faktiskt tungt,

Helegen har varit Kanon. Firade maddes Födelsedag i Lördags hemma hos oss massa folk kom ioch vi sjöng sing star och härjade runt. Inte konstigt att jag är hes i dag. Lördagen tillbringade jag hela dagen sittandes på B2 skrev ett lite avskedbrev till Ruben på svenska, sa att ingen fick översätta utan han var tvungen att översätta det själv,. Ha ha.

Tror det var kaisas kompisar som var med i lördags också några från Usa, riktigt trevliga så dom skulle jag på wespas med men det slutade med Korvätning för det var såå jävla mycket folk,. Sedan hem o hoppa lite på madde och sedan sov jag som en stock. Madde o jag i går tog på oss kläder och givk ner till Casa Italia och skulle äta Pizza,. Det gjorde vi men efter det kännde vi att vi inte vill gå hem,. Fint väder och rastlösa gick vi omkring på Ön i ca 5 timmar. Så jävla mysigt och faan vad otroligt vackert det är, vi bestämde oss för en lika dan tripp i helgen, förhoppningsvis blir den en sista Ö tur i helgen också.

Träningsvärken i vaderna i dag e inte att leka med, bättre att jag sitter här åp min stol iom att jag ser ut som 80 om jag ska börja gå.


Maddes Födelsedag i dag =) Förhoppningsvis blir det Vin och lite good mat, =) Grattis babe på Födelsedagen =)


image225

**********************************************************************************************************************

image226

*************************************************************************************************************


I dag var det första gången jag kom försent till jobbet, och det var inte så att jag försov mig häller utan jag trodde värkligen att jag började jobba kl 9 som hela veckan men i dag skulle jag tydigen ha börjat 8. hm ja  ja 1 gång på 7 månader det e faan bra endå..

Som sagt biljetten hem är bokad, biljetten till Panama är bokad. Jag anläder till sverige den 29 mars och drar sedan till Panama den 8 aprill. Så jag e hemma 10 dagar i alla fall.



Fy vad jag inte vill Åka här i från men sammtidigt ska det bli toppen att komma hem och åka till panama igen. Dryygt, men men


Ja men då får ni alla ha en toppen dag,

Puss Å Kram Matilda


?-          Har du ett kund nummer. ?

?-           Va i fall jag har bekymmer,


Grattis Matilda på Namsdagen! :)

image224

Spela efter min regler annars blir jag sur.

Biljetterna är beställda, sverige väntar, trodde aldrig den här tiden skulle komma så här snabbt att biljetterna är bokade och resväskan ska snart packas i hopp för alltid från denna ö. Eller inte för alltid men från den här gången. Madde sa nått i går. - så här ser jag på saken... Åk nu så du kan komma tillbaka någon gång, hmm ja det ska jag göra :P


Helgen ska vi Fira Maddes Födelsedags Feeest, hemma hoss oss. Med Singstar och Presenter, ha ha, Jag döör.  *Presenter* hihihi...


I kväll SKA det bli lungt, så man orkar ligga vid poolen i morgon om det blir fint väder, men det blir det väl aldrig antar jag. Det är ju Lördag och vi jobbar inte, så man får inte hoppas på för mycket, J


I går gick jag och Asse och handlade en födelsedagspresent efter jobbet sen satte vi oss med Maria och "Nya" Mathilda på Teatro och drack en chandy. Sen handlade vi lite och åkte hem, Lagade lite mat och sedan slappae lite vid Tv:n. Sen kom vår kära Vän Atte och spelade TP med oss. Ha ha. Jag var med dom första 5 frågorna sen kröp jag ner i min säng och somnade Gott, J

Så himla skönt med Fredag i dag,  oh en befrielse, =)


Så alla ha en Toppen helg,


Två veckor kvar till hemgång!!!

Mormors Bröd i mitt Hjärta!

Macka frukost, svenska Mat. Faan vad gott det skulle vara, pratade med min älskade mormor I går, hon ska baka bröd åt mif tills jag kommer hem . mums, jag äslkar mormors bröd. Tänk er på morgonen, ost och skinka så kan man värma dom lite så dom smakar typ som nybakat. En stort glas mjölk ska jag dricka ( som jag inte gjort på ca 7 månader) Oboy Å vad gott och  Å jag bara längtar, och jag kan lova att jag ska trycka i mig en kebab tallrik, mmmm. Falukorv och stuvade mackaroner,. Han aldrig varit så sugen på det som jag är nu. Maraboo choklad *digestive* hmm vad ska jag mer äta. Tjöttbullar. Snabbmackaroner, svensk macdonaldas. Och en stor Godis påse från Jam jam, eller karamellkungen, OJ jag kommer bli ennu tjockare en jag redan blivit,.

Såå trött på detta jävla jobb är jag också. Trött överhuvudet taget, vaknade 5 i halv 8 i morse och börjar 8 det e bra, har såå jävla ont i huvudet, har haft det sen i helgen det bara spränger ögonen bara svider pga av det. Klag på mig va,. Ha ha ja dom senaste inläggen har inte varit dom roligaste på värdskartan måste jag påstå. Men det kommer väl svakor där man inte är på topp.

Faan jag e hungrig och jag vill ha frukost NU, men men måste vänta tills någon kommer som jobbar 10 så någon kan springa och köpa en macka till mig. Kl e bara 5 över 9 faan hela dagen kvar o jag mår som ett spränmgt skit hus, :P ha ha ont i halsen också. O jag vill inte bli så sjuk som tessan, halsfluss. Fy gumman jag lider med dig, pratade med henne i telfon i går och hon lät inte kry i sin hals alltså.

Pratade också med min lover girl Millan. Fick mig ett gott skratt när vi kom på att Pappa lurat oss att Bob marley hade barn i hela alfabetat ( alltså att han har så många barn som alfabetet och alla har ett namn på bokstaven.  O det har ju jag och millan trott på ett tag. Ja i alla fall ett halvår minst innan vi fick reda på att det inte var sant, ha ha ha


Snart är kl 10, det tar ett tag att skriva, skriver ju direkt inte när jag sitter i telefon. Men i bland när det är dö tid,. Kan man ju plita ner några rader.

Ha ha nu e kl 11,44 jag säger ju att detta går segt J


Ja ja i alla fall så kom Madde med macka till mig i morse . Muaxx! Du e bäst,


I dag ska jag boka min biljett hem ska bli så sköönt faktiskt, Träffa alla.


Mycket att se fram i mot nu och jag vill att det ska hända nu, jag hatar att vänta, vill att allt hällst ska hända på en o samma gång.  

image223


Happy!

Fixar Madde ska med till Sverige . wiwiwiw!
Ungefär sånna här ögon fick jag när jag fick höra det!!

( Vad e det för skillnad mellan Apan och Hugo ??    
image222

svar: Inget


Ny KUnd !!!!

Ennu en dag passerar förbi. Vart tar livet vägen ?

Det säger svich så bara försvinner det till minnen och tankar, vissa saker är bra att dom inte är där för alltid men vissa saker skulle vara skönt om man inte förlorade,

Vissa kännslor,.

Jag e så fruktasvärt rädd att efter det här kanske jag inte ens vill vara med dig, tänk om jag bara nej det funkar inte, allt känns bara så FEL nu. Jag vill inte, inget känns bra, ska jag då ha kastat i väg 7 år av mitt liv, hm jag blir Rädd. Rädd att stöta bort något otroligt bra??! Faan

Phu, Pusta ut ta det som det kommer,


Eh Gårdagen skulle vi till  mini bar och kolla på fotboll nån drink vart det väl men inte för många, åkte hem Utan madde i går, men vaknade i morse med henne Brevit mig,. * SRANGE! *

Fast jag märkte faktiskt när hon kom i natt för att jag tänkte vem faan kommer och lägger sig brevid mig nu, men lika snabbt kom jag på att det kan ju inte vara någon annan en henne, men under några sekunder så var jag skräckslagen. Ha ha . det var en Pina att gå upp till jobbet i morse, det har aldrig varit så jobbigt att gå till jobbet som dom sista dagarna,. Fy faan!  Så i dag ska Madde o jag bara hem ock sova J ha ha slutar nog inte så endå.. eller jag vet vi ska ut o springa.. skit trött hela dagen på jobbet och man tänker typ att hmm i kväll ska jag somna tidigt ska bara hem o vila efter jobbet, men likförbannat står man där när kl slår 5 och är hur pigg som hälst och rastlös. Men jag har en del att fixa och ta i tur med innan jag åker hem så det kanske är dax att börja nu. Det e ju som sagt bara 20 dagar kvar tills jag ska åka hem  WOW! Bara, :)


Vad har hon som inte Madde har ?

image221

God Morgon Sverige!!

God Morgon Madeira! God Morgon UVTC! Kl är 08,05, första samtalet ska tas nu,

Denna Natt har inte  varit den roligaste häller, jag sover så himla konstigt. Inte så konstigt igentligen för att det har ju ringt och pipit i telefonen hela natten känns det som.

Men men nu sitter jag här i dag också. La som ni ser ut lite kort i går från Panama, (Nej jag e inte tillsammans med Ti ti, utan bara en vänskaps Puss. )

Snart ska man tillbaka till Beachen Solen, ska bli sköönt, ska bli skönt att komma bort. Komma bort från vad ? hm fly från allt. Men allt kommer komma efter? Hur ska man göra för att få bort det ? bort vad ? faan jag börjar bli schitzofren.. jag analuserar allt för tillfället ställer konstiga frågor till mig sj och vänder och vrider på allt, *ALLT är Jobbigt nu*  Måste beställa biljetten hem. Upps jag har inte råd. Hur ska jag ta mig hem, alltid konstiga jobbiga situvationer. Varför ska allt alltid hända mig ? för att jag kanske utsätter mig för det sj, för att jag inte tänker längre en näsan vissa gånger,.  Jag e en äkta skytt, "Det Ordnar sig Alltid"  men föhoppningsvis gör det det, jag klarar mig, jag är en Olsson. Ha ha, tur att man kan le. Tur att man har lärt sig att le i svåra stunder, tur att man har lärt sig att livet är jobbigt men man klarar det, det gör man alltid, kämpa gå vidare, finns inget annat, Eller ???


eh jag vet iget längre, vet inte ens om jag tro på det jag själv skriver eller säger längre försöker att pucha mig sj försöker att inbilla mig att det är så här det är, hälst av allt skulle man bara vilja lägga sig ner tra något över sig sova i 100 år och sedan vakna upp o allt  bra!


Ibland tas utsidan som att insidan inte fanns det är insidan som räknas men utsidan som ger insidan en chans.!!!!!!!





Fia har pricis gjort min dag, Tack gumman. Du är Guld Värd . Tack gumma för att du är min vän.  *Till dig Vännen*

image220


Panama ( Fia O Jag )


Tack!!

image187

image188

image190

image189


Tack för att vissa Människor Finns,

- Ullis
- Mina Vänner
- Hampus
- Fredrik
- Ti Ti,


???????????

Natten har  varit tung, jag har vaknat 100 gånger, vaknade med värdens huvudvärk I morse. Ville inte gå upp,  aldrig varit så jobbigt att gå upp som i morse. Orkade inte ens tända lampan. Vände mig om i sängen och bara neje det går inte jag orkar inte,

Men nu sitter jag här på jobbet inte försenad igenting, som sagt så tycker jag inte att detta stället är det roligaste stället att vara på förtillfället men men, jag måste ju, måste ha pegarna, Har ju som sagt en resa till Panama Planerad så jag måste ha pengarna. Det e så jag måste tänka nu. Släpp allt annat det funkar inte att gå och älta att tänka på Nej.. bara att köra Vidare, det jag hällst av allt vill nu är att åka hem, jag skulle faan gör allt för att göra det nu. Tanken har slagit mig, ta din saker Åk bara åk, men som sagt dom där jävla pengarana som alltid ska spela in. Att det igentigen kan vara såå mycket värt, helt sjukt. Det e sånna här tillfällen i livet man inser att det skulle vara jävligt bra med pegar sparande någon stanns eller ha ett bra jabb men bra betalt, alltså så man klarar sig bra i månaden och lite därtill, o just för tillfället så säger jag att Ja! pengar skulle då lösa mitt problem, för en stund i alla fall.


Alla e så förståndiga, varför kan inte jag vara det, varför kan inte jag tänka som er ?

Pratade ned Ti Ti i går, han fick mig att inse mycket, han sa mycket som fick mig att tänka, + mycket som gjorde ont att inse också men man behöver väl det med man behöver väl någon som säger till en någon gång och någon som är ärlig, o han e nog den bästa som kan säga det till mig jag menar han e nog den enda personen jag har träffat som alltid är så förbannat Ärlig, o jag vet att han fortfarande säger vissa saker för att han bryr sig om mig och det  efaktiskt då man kan ta dom här ärliga sakerna på rätt sätt och kanske ta åt sig,  Jag saknar honnom.


Jag e lyckligt lottad  som har så många personer runt om mig som finns där, det är man inser det som andra problem känns som småsten, i alla fall när jag har er nära.


Men det är inte långt kvar nu, snart ska jag få komma hem, Till Mamma, Fredrik Pappa. Min vänner och inte långt efter det ska jag till Panama,. Till Ti Ti. Med Fia, allt det känns Toppen , jag behöver det nu, jag behöver få träffa dom som betyder nått, Ni som gör så att livet går vidare.  Att vara här nu förtillfället och så fruktansvärt jobbig så jag vet inte hur jag ska orka faktiskt, men som sagt jag antar att det är bara att Köra på. Man får ju inget här i livet gratis,  Varför ska man  jobba för saker som man vill ska hända när saker som man inte vill händer ÄNDÅ.

image186


Älska aldrig i en trädgård- Kärleken är blind men det är inte grannarna.

Ennu en Boring dag på jobbet, det ringer inget, det ät tyst, här någr ljud, knappljud, hmm kl är bara 10,40 började för 40 min, har bara ca 7 timmar kvar, WOW, faan vad jobbigt. Och lång tid,.

Det enda som e possetivt nu e att jag snart ska gå ut ocg ta en ciggaret, + att det är fredag, Men planerna för denna helg är att vara lung, första helgen på madeira i sånna fall. Hmm ocg så e det bland mina sista, det känns inte bra, Lördagen kan jag inte lova något, jage skit sugen som sagt på Poncha i Lido, ska väl försöka att tvinga med mig någon. E det fint väder också i helgen ska jag lägga mig vid våran Pool och sola.  I går var jag duktig igen, var ute och sprang i ca en timma. Tränigtsvärk i dag men men, no faan ska man ut o spida benen i dag med. Ha ha,  Pratade med min Älsklings Dimman i går, så skönt att höra din röst, Saknar er alla ennu mer nu, men snart ses vi. Vu pratade om att fixa till något stort den helgen jag är hemma, hyra nått kanske, hördes ryktas om att Solar hade köpt hus, han kanske är villig att ställla upp och ha fest :P annars tror jag inte jossan e den som är den, ha ha, faan vad jag saknar er nu,  Ja det ska bli Oerhört kul, och så e ju stefan i sverige så också, jag Fia och Stefan hemma samtidigt, det kan bli en upplevelse, =)


Att le är det näst bästa du kan göra med läpparna..


Pratde med Ti ti i går, det får blir gårdagens kommentar - Go on and run every day so you can be more beautiful.

Tack för den du, ha ha, men sen kom ha  på vad ha n sagt o bara Wow , soory sorry, i dont meen like that,

Helt förstörd var han stackaren, ha ha, jag döör.  Att inte prata på sitt eget språk i bland kan bli so wrong.

  

Det här är ingen vanlig dag, nej det här är ingen vanlig dag för det här är faktiskt Madelene Hanes FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

  

Grattis min Älskade vän, Jag hoppas du får en Toppen dag. Hade så gärna vilja vara med dig i kväll och i dag och gjort din dag till en toppen dag, men snart syns vi och var så säker jag kommer fira din födelsedag när jag kommer hem. 22 år BABE, du fyller stenåldern. Ha ha,


image184



  

Mina lyckodagar är tydligen Lördag och söndag så vi får väl se vad som väntar i helgen trotts allt,

Så alla ha en toppen Helg och dont forget to smile, så hörs vi på Måndag.

  

Puss Å Kram   


Jag förstår inte ........

Jag förstår inte, sitter men en öppen mun och tänker, vad tänker jag på,. det är oftattbart, jag hittar inga ord, tror inte att det är sant, smällen kommer när jag kommer komma hem,. och nu när en till bara försvann, vadå förvann, vart tar ni vägen ?  nu kommer första smällen  hmm, jag  har inte fattat det en              JIM OCH NILLE,.

                                                                                          Vila i frid



image183

Hem ljuva hem

image182

Vissa människor har bara allt det där som ger världen sin glans. Och det det är min mormor   *Saknar*

Faaan!!!

Faan,

Hur ska jag förklara, I dag könns det jobbigt IGEN att lämna allt, men på samma gång e jag så Glad över att få komma hem och träffa alla. + att få åka med Fia lotta my Lover girl till Panama.

Jag vill att alla som löser detta tar mig på rätt sätt för det kommer nog lätt tas på fel sätt, men alla hemma som känner mig, ni har ju känns mih sen jag var liten ni kan ju alla mina dåliga och  bra sider som en öppen bok och ni vet vad ni alltid har betytt för mig och kommer alltid att göra. Det e som pappa alltid har sagt - Matilda du kan inte bara bry dig om dina vänner du har en Familj också.

Men det jag ville få fram nu är att det e så jävla svårt att åka här i från, jag har varit här i 7 månader när jag åker och jag har träffat så Otroliogt underbara människor, nu har varit här hela tiden och jag vet inte hur jag ska klara mig utan er, jag har inte haft "Mina# vänner nära på ett tag så dom bästa vännerna jag har haft e ju er, hur ska jag klara mig utan er hemma ? det e ju ni som stöttat mig här, jag menar så bra kontakt har jag ju inte haft men alla mina vänner hemma, sybd nog för man ser ju vilka som är ens vänner lixom och att inse det har varit en Pina här nere,  Fia Tack Gode gud att jag träffat dig och att jag träffar dig snart, Madde Jag kan inte beskriva hur jobbigt jag tycker det ska bli att åka i från dig, vi har haft det så jävla bra här å ön den senaste tiden i hopp och det e det som gör att jag bara vill klamra mig fast vid ditt ben och aldrig Åka.  Du är en Undrebar människa som jag inte vill förlora. . Maria. Ja hur ska man klara sig utan henne då ? dina komentarer. Hela du överhuvudet taget.. och tessan så klart, ska inte vi få festa mer i hopp ? hmm jag e nog väldigt Blödig i dag, Faan. Varför ska det vara så svårt.  Stefan. Du har värkligen blivit en av mina Bästa vänner och dig vil jag aldrig förlora, ( Ingen anna häller så klart )  faaaan vad Jobbigt det blev,.  Tur att jag har lunch snart så man kan tänka på nått annat.

Ja ja ville i alla fall bara få ut att, Tack för att ni funnits här under den tidet jag varit här, och faan ta er om vi inte träffas igen,,,  men so sagt I will be back.


Tack Igen Madde för Din och Min tid här,


Puss


image181


I don´t play your rules, I make my own

Torsdag morgon, fy i dag var det jobbigt att gå upp, men men upp tar man sig alltid. Madde o jag gjorde frukost satt oss på balkongen men solen och tittade ut över havet, då kände jag, Vad faaan har jag gjort,

Mne fa faan, jag ska ju till Panama Matilda, jag ska ju bara vara i gråa karlskoga en vecka så det ska jag väl klara av, igentligen skiter jag i hur grått och trist det är, vill bara hem och träffa alla nu,

I går var Min Kära Fixar Madde och jag och hanlade diet Mat ocg var ute och sprang . faan vi var såå duktiga, + att jag stod och hoppa rakt upp och ner på våran balkong i ca 13 min. Ha ha jag vet,. Var tvungen att få av mig lite energi. ( Tur att inte Ruben var där då hade vi hört komentaren - faan sluta den kan ramla ner ) ha ha..

Sen givk vi hem åt Gooood bantar mat faktisk, vi e SÅ duktiga, *Peppning*  och sen somnade vi som små grisar i min säng.


Hur Gammal vill du vara om 25 år ?

Vad gör du när du är 50 är ? Vart i livet står du ?


Dom här frågorna kom jag och tänka på i morse, hmm 


Gårdagens Komentar - då kommer b2 blåsa bort från fläktandet av mina volanger.



Helgen sa jag i går att det skulle bli otroligt lungn, men jag vart helt plötsligt väldigt sugen på Poncha i Lido på b2 där. Det var ju ett tag sedan och jag måste ju göra alla saker nu inna jag åker,

Så stefan ska jag tvinga med mig, jag skiter i om han ska kolla på Diter. Han kan kolla på mig det är Helt ok. Jag kan sjunga och spela för han. Absolut inga Problem.


Faan jag vill inte lämna alla här, vill inte lämna er  :( men men



Emelie :( Hade inga kort på dig på denna dator, ( dom här kortena togs första helgen jag var här )

vill inte lämna någon här även om jag inte lagt ut er på kort.. ;)

men tyvärr ska jag ocg fia dra till Paradiset..

Du O jag Gumman,
   




Min Nya kära Sambo Madde som har gjort min sista tid här nere, kanon. Måste stiläggas att Jag är Väldigt GLAD över att du är min vän och har blivit min vän. ett STORT kort på dig måste bara läggas in,. 
Värdens sötaste Heeest :P ( Du betyder redan mycket gumman, ) 

image178

image179

Skyll Inte på Hugo, Skäll inte på hugo..  " Love is wicked"
 


i bland...

Faan när jag ser min lgh på kort och Fredrik så får jag ont I magen, jag bara vill "HEM" till det vanliga, hem till tryggheten hem till det lugna sköna att bara lögga sig hemma bara mitt hem och krypa ner med någon i min soffa bara min soffa med någon som man värkligen tycker om *Fredrik*  och bara känna sig almänt trygg, känna den dä kännslan att i bara laga mat med någon äta kolla lite på tv och sedan krypa ner i sängen. Hmm i bland vill ja ha ett normalt liv. Som nu....


Vänner <3

Då var det tags för ett nytt inlägg,

Hmm inte så mycket att skriva i dag har inte hönt sp mycket mer,

Måste boka min biljett hem nu snarast, vet bara inte hur faan det ska gå till men men,. Det ordar jag jag får väl betala en sånn här snordyr resa för 4000 eller nått, men men

Thats the life, jag har en orolig kännska över panama, jag är överlycklig att vi ska åka men det det finns en Oro känner jag nu, jag e kass på det här med pengar alltså. Men men jag ska väl  klara detta. I går gick vi till b2 det första vi gjorde efter jobbet, satt oss ocg tog ett gals vineller två blev det allt, jag tog sedan en taxi ner till hamnen för att möta Degen och få min tröja, men icke den hade han inte med sig inte, någon har sagt till han att jag pratar Portugisiska så det enda han tjatade om när vi gick från MC donalds till taxin var att jag skullle prata Portu, så klart han vill ha kan ju inte prata engelska, men nej jag pratade glatt på. På svenska. Ha ha. Men det var enbart bara för att han sa att jag hade blivit lite tjock. Han fråga om jag festat mycket på sista tidem, ha ha. Det slutade med att han försökte att kyssa mig inna jag gick, Men ALDRIG,. Där fick han nobben.

Ja ja, ointresant kanske men jag har tråkigt på jobbet och det har ju inte hänt nå annat, efter detta åka vi hem madde o jag somande så klart i min säng framför tv ocg vaknade pigga o glada i morse och lyssnade på Love is wicked, och ue sai.  Dom låtarna går varma hemma hos oss förstår ni. Speciellt mellan 8 och 9 på morgonen, ha ha,.

Så i dag e det redan Onsdag, skulle faktiskt kunna tänka mig en kväll på copa i dag men jag måste måste måste spara mina pengar,  ja ja vi får väl se vad som händer,


Saknar mina Älsklingar.

   .

image163image165image166

Soorry Beriizz  Hamus och NIna :( hade inga kort på er, men saknar er med så klart.  


kan men säga mer en att man lever livet :P

urs vad detta är skrämmande. NU är det värkligen på riktigt , nu ska jag lömna madeira mitt älskade rum ocg b2 ha ha, mitt andra hem .  Nu e biljettrna bokade så den 8 Aprill sitter vi på planet igen, den 11 juni tror jag det var om jag inte mins helt fel så pker vi tillbaka till sverige, men som sagt inna ska jag hem o krama i hjäl alla min älsklingar. Fia kommer antgligen att hömta mig i göteborg och ta mig hem till värmlands skoogar, J jag kommer vara extas.. du måste bränna bra musik gumman, så vi kan poppa i bilen när vi rullar på svenska vägar.

Efter 7 månader kommer jag rulla in i karlberg se min mammas balkong och jag kommer SPRINGA upp jag kommer inte kunna gå lungt. Ohh nej, Pappa kommer också vara hemma så, ska bli skönt att träffa han också igen så klart, kolla på filmerna och kort från hans bröllop. Åka o hälsa på Fredrik o jag längtar nu, ( fast endå finns könnslan att faaan ska jag värkligen lömna allt hör, fy satan ) men men som sagt I will be back, be so sure. Inte kommer jag svika mitt B2 * när vindarna viskar mitt namn*  ha ha..

Planerna föör Panama är att vi inte ska tillbringa två hela månader där, utan kolla dom allra billigaste altenativen att resa runt, förra gången vi var dör träffade vi två svenska tjejer som hade tagit bussen från costa rica  till Panama för en billig penning, något sånnt ska man väl alltid kosta på sig skulle vara en upplevelse, de comeron kommer vi aldrig svika så klart men det e inte kul att sitta där gämt häller,  men inget slår ju faktiskt en kväll där, med gratis drinkar gratis mat, kolla på chowen och sedan softa på Casinot med alla goodingar :P

Ne när man har tankarna på detta ocg sitter på jobbet så lääängtar jag så jag tror jag spricker snart, men när man kommer hem har sin lediga tid på denna ö så vill man inget annat en att stanna häller, men men jag har tagit det bästa beslutet och det kommer bli kanon. Håller förtilffälet på att tjata på tessan att hon ska ta ledigt och komma till oss i Panama. Det skulle vara så himla kul, så det tycker jag värkligen att du ska göra gumman J du skulle jag ocg Fia bli glada...

Hmm jag måste bli smal nu alltså..  Min söta Väb Madde och jag har kollat på lite olika dieter, hmm ja men det ska vi väl klara tycktde vi men kom senda fram till att vi gör våran egen diet, BK dieten

Madde - ät så mkt BK & drick så mkt sprit du orkar - dieten

Ha ha, fast den hittade hon en anna,

 [10:29:49] UVTC - Madeleine (SE) skriver: Ge inte upp chokladen!

Experten: "Förbud har bara motsatt effekt!"

Du kan visst äta choklad, även om du försöker tappa kilon. Det tycker Viktklubb.se:s motivationsexpert Eva Fjärstedt. " Madde"


- Förbud har ofta motsatt effekt. Fortsätt gärna att äta choklad även om du vill gå ner några kilon, men ta kontroll över begäret.


Den sämsta du kan göra är att tänka "Jag ska aldrig". Det är dömt att misslyckas.


Då hamnar du lätt i ett "allt- eller inget"-tänkande, där varje litet snedsteg blir en katastrof.


- Ge inte upp om du råkar äta för mycket någon gång. Tänk i stället "det här var en gång, jag lär mig något av det och går vidare", säger Eva Fjärstedt. " Madde"


Fokusera också på allt du gör bra. Framstegen är ofta fler än bakslagen, men det glömmer vi lätt bort. En bra strategi är att tänka "jag får om jag verkligen är sugen". Det tar udden av begäret



Haha jag tror jag köt på dom två. J ha ha..

Nej då vi ska faktisk vara duktiga nu, vill ju inte komma hem som en tjöttbulle, fast jag skter i vilket bara jag får träffa mamma så J


I dag hade jag o Maddi en mysiog morgon gick upp / ige stress lyssna på musik ocg dansade lite :P gjorde oss klara ocg sedan gicv ner till Ravioli och åt frukost. Sen tog vi iof en taxi till jobbet men det gjorde vi bara för att vi inte skulle komma försent, hur skönt som hälsrt att göra nått bara inna man började jobba, måste hända varge dag nu :P ha ha.. fast faan Madde vi skulel ju banta, det går ju inte i hopp. Ja aj vi får lösa det :P i kväll blir det antagligen b2. känns en evighetsen jag var där, fast det var ju bara i söndags, men det känns som om det var typ i hmm mjaa förr vecakan. :D


Ja ja, nu har jag skrivit för tog för mycket oitressant, men ha det så bara så hörs vi. Puss Å Kram


Underbart :)

japp då var man snart där :) helt sjukt att man ska ut o resa igen, sanntslööst, jag bara Älskar själva tanken.

snart du Fia LOtta sitter vi på Planet igen :)

image145

haha ingen komentar :)

image146

Inte här häller, men kan säga att vi hade en helvetes natt hahah

image147

eh inte här häller ........
image148

hahahaha O Absolut inte här... ;)

Måndag IGEN!

Hej min dagbok,

I dag har jag ÅNGEST över att lämna denna Ö. Nu igen ha ha,

Men va faan ska jag göra det finns inte mycket andra altenativ. Jag kan bara inte fortsätta jobba här, tyvärr. Jag fick ju som sagt ett erbjudande att jobba i jadem domar på ett Hotel, ett surfar hotel, hmm tänk er Grabbarna som kommer dit i sommar, men det jobbiga e att några vänner som känner Ägaren tycket inte att det var någon bra ide. Så jag kanske borde lägga ner den tanken,

Ja ja, jag får ta detta som det kommer, jobbigt när man vill sluta tänka på något ocg det INTE går, men det kommer säkert att bli bra det här. Jag kommer ju få träffa min Mamma.

Sen e ju planerna att jag o Fia drar till Panama, måste bara boka biljetterna så det är spikat J

Men som sagt så ska jag hem o röra runt lite i grytan hemma först, Kga here i come,. But dont worried it is ONLY fore a week..


?-         Faan han har bröst när han sitter ner,. Ha ha det e det bästa jag hört i dag,


Ja ja, helgen blev i alla fall lyckat, biltur, och fest,. O massa mer, kom försent med milen så biluthyraren hade stänkt hade bilen en extra dag och sedan ringde dom - Emma Olsson ?

Öööö wow, Yes its me,. :S

Jag har fortfarande depositionen kvara tt hämta tank om dom jävlarna snor dom, då blir jag suuur. J

 Som sagt mycket pengar givck åt i helgen, men så e det väl när man får lön ocg det är helg,

ne nu slutar jobbetm jag ska handla mat åka hem o städa mitt rum.

ha det Göttans :P

Puss Å Kram


RSS 2.0