blinka lilla stjärna där....

Att våga göra en hemmagjord tatto :P

    

God jul och gott nått år alla. hoppas ni haft en lika bra jul som jag har haft + att ni kommer att ha en lika bra Nyår jag kommer att ha.. time for Madeira :)

Puss Å Kram


ATT HITTA KORT!! :) Millan Å Jag i Panama 5Maj-07

    
    
    
    
     
  

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Gammalt ( Old )

   
 Nyhemmkommen från Madeira, I det största lagret kan man nog kalla det.. Snacka om att blotta sig själv :))


  Mina Älskade Urmodern och Urfader :) <3






dom bätsa :)

lite har väl ordant upp sig eter mit sista inlägg. ( jag vet stefan vi kommer att ha det underbart *saknar dig vännen min* )
men allt ligger inte på platts, man får väl ta det som det kommer antar jag, inte lägga så stor energi på det för då går man väl bara under själv..

" Visst e det fusk att han e i Panama vem skulle inte göra allt för att få komma dit ? :)"

har haft en underbar helt, först mys md min Älskling och kollade på Idolfinalen.
sen drog jag o millan till Jennifer i Falun. helt otroligt underbart att träffa henne igen.. att va med dom båda igen det var ju inte i går, det var INTE i går vi röjde vi tre tillsmammans på "Palatset"  tack fööör en toppen kväll, jag mådde prima..


Tåg fram o tillbaka o jag tackar millan för att hon gjorde denna kväll möjlig.. :)

 
  
 

i alla fall, nu ska jag försöka att pallra mig hem till mig, hämta lite mat gå hem till emma och laga liote tackos.. jag vill inte gå, det är kallt mörkt och...... i all fall jag vill bara inte,,,

 Puss Å Kram

:(

Jag typ ORKAR inte mer.... väx upp och inse att man  behöver dom som betyder mest. en dag finns dom inte mer, o då ångrar man sig, tänk på det!!!

mys mys mys hela tiden ;)

myskväll har det blivit igen, har varit med pappa i dag igen och pysslat lite hemma hos han :) hämta fram julgranen, joo kanske lite tidigt men han åker ju faktiskt i morgon till Lili till Panama och sedan ser jag ju inmte min älskade far förens efter julafton. kommer bli tomt utan honnom men det ska jag väl vara vuxen nog att klara av.. ( gjorde ju det faktiskt förra året ) men då var jag ju inte hemma så då känndes det inte på samma sätt. yeah yeah whatever, vi åt ju i alla fall julskinka ihopp i dag och klädde granen :) Jag äslar min pappa Högt :)

Fia Lotta var här i dag också, vi var nere på stan jag fia o emma och självfallet Fillan.. åt en liten matbit sendan knallade vi hem i ovädret till emma och drack lite Kaffe :P

hm ja just de,, Prinsessan å jag skulle ju igentligen vara själva en timma i morse men jag tog med henne hem till mamma ( för att hon blir överlycklig)  och lekte lite innna Mamma Emma kom :)

Älskar att vara hemma och när alla känner jag :)

ha det Bäst.. KRAM


 o


Myskväll :)

dagen har jag spenderat med min älskade pappa :) hjälpte han att städa ur en lgh och sedan varit sällskap i bilen :)
Efter det slängde jag mig i bilen som tog mig enda hem till mina älsklings flićkor :) vi tryckte i oss Donkan och lilla Fillan fick välling som hon sedan sprutade ut på hela mig, men men det är tillåtet bara det är hon :) ha ha

Helgen blev det utgång . Lördagen slutade Full och trött hemma hos Maddi ( mitt hjärta)
absolut en trevlig kväll, men inget som slog rekord direkt,  jag väntar till Madeira och Panama :)

i alla fall inte mycket mer som hänt, var i Madrieberg i Fredags och shoppade lite med min Älskling,










Hörs snart igen :)

Puss

RSS 2.0