???

När allt kommer om kring så vet man faan ingenting, att man igentligen är så jävla ensam men endå alltid folk omkring sig..
man har alla sina vänner och familj men endå så är man egetligen så himla ensam.  man e esamn om sina taknar känslor och tycke. nog att man kan ha någon att diskutera dom med men när man i själva värket sitter där bland massa människor så e det faktiskt bara du som kan höra dina tankar...

någon sa något himla bra i dag.. man kan inte vara trygg i ett förhållade om man inte är trygg i sig sj. men måste älska sig sj först innna man kan älskla någon annan..

jag Orkar inte mer, vart  ska mitt liv ta vägen. vad ska jag gå för väg. vad kommer bli det bästa för mig ?

The Gang From Karlskoga

        
 Jag saknar er
så sjukt mycket.  Mina Älskade vänner som alltid har funnits där i alla år i alla väder...  Alltid varit tillsammans. 4-ever and ever...  Tack för att ni finns, Tack för att ni är mina bästa Vänner.  sånna som ni Växer Inte på träd. jag är stold över att kalla er mina vänner,

  Massa Pussar och Kramar Matilda

Lördag kväll efter Jobbet.

fy satan. Lördags morgonen började med att klockan ringde kl 06.00. Jag klev upp lika trött som vanligt och gjorde mn gröt och håda mackor. medans jag satt där och åt och tänkte att snart somnara jag men ansiktet i gröten, kom Milinda ner för att berätta att Björn ( chefen på domstein ) ringde och sa att vi inte alls skulle börja 07.30 utan 12.30. det var Bara att äta upp gröten och lägga sig undertäcket som också fortfarande var varmt :P

som sagt Jobbadede 10 timmar 10 och en halv om man ska vara exakt.  sedan bestämde vi oss för en utgång. Mycket trevligt hade vi. Klockrent gäng e vi här :P alla lika sjuka som en sj. speciellt våra grannar ( Rummet brevid ) sen får jag ju inte glömma Ebba .
 
*att träffa nya människor och få nya vänner är underbart *

Nog för avv ni nog gjorde bort oss när vi kom  hem är ju en annan historia. :) Bilderna är också pricis innan läggdags.


 

Fiskejobb

I bland e det så jävla svårt att skriva. o när man väl tar sig tid o tänker att man ska få ner några rader så hittar jag inga ord, kanske beror på nu att vi inte gjort så mycket annat en att jobba., kan informera om att mina fötter tar livet av mig snart, känner mig som en gammal eller jobbat i högklckat i 7 år..jobb hela veckan har det varit Nice men Pengar. Tidiga mårnar och i går jobbade jag 12 timmar, men som sakt det e flis :P

Måste fråga... vart har alla ni som klagat på fiske jobb varit. alla skriver o säger att det e sååå jävla förjävligt mm. OK jag kanske inte varit här  så länge men tycker faktiskt det e ett ganska skyst jobb. faan jag står ju o lyssnar på min mp3 hela dagarana o diggar med går o röker lite då och då. snackar lite med folk och sedan packar fisk. Ok  jag har en sak att klaga på annars tyckar jag det e cool!!

Camilla hoppas det duger har inte så mycker mer att tillägga iom att det inte hänt något annat,. så nu vet du i alla fall att jag lever och vad jag gör. Möjligvis utgång i helgen :P ska bli göttt. :)

Ha det bäst alla mina vänner,. Saknar er där hemma. Älskar *

Puss Å Kram


Saknar dig min Älsklings Maddis :)

Detta inlägg är till dig!
först å främst så saknar jag dig så sjukt mycket pluss att jag äslar dig så klart.
men sen så måste jag bara skriva att DU har värkligen missat något i dag.
NOg för att man e skit ful när man står o jobbar knall gul "Överål " fula skor ett hårnät och sedan en vanlig röd keps på det,. Pluss hanskar,. men i dag var det kantastorf. så tänk dig in i detta nu Madde.. Matilda kommer och ska ta sin storlek på sen Fina gulan "Överloen"  men insåg snabbt att det inte fanns någon i min storlek lvar. allttså fick jag hoppa ner en storlek ha ha ha jag döör redan... i alla fall  så tänk dig mig när jag kommer ut till fabriken så ser jag ut så härr : en kort kanallgul sak som sitter tajt. byxbenen slutar ca runt fotknölen OCH den skär in lite i rumpan.. till detta hade jag ett par låga typ stålhetta skor..  som dock är två storlekar förtora.....och sedan somm sagt ett hårnät och en röt kepps på....... den första jag tänkte på vad du och sed höll jag på att skratta ihjäl mig,. men men det fick gå så så har jag alltså jobbat i 5 timmar i dag...  synd att jag inte har någon kamera.. men jag lovar dig att jag kommer att ta en kort innan denna dit e slut så du får se....

Älskar dig i alla fall O saknar dig jätte mycket. du betyder allt för mig o allt roligt bara försvinner när du inte är i min närvaro....


Puss Hjärtat....

Att klättra sig Gul o blå.

Det här inlägget skulle handla om att jag stolt stolerade men kort från att Jag Fia och Ebba klättrade upp på toppen av ett bärg här i målöy. Men allt kändes skit när jag av min förvåning ser att det inte är alls lika slätt och lätt att klättra uppför som jag sett här nedifrån huset. :) men vi började att klättra på. livrätt att sätta fötterna på ett ormobo klättrade jag upp. efter att ha kanke kommit halväg upp nån timma sedare så tappar jag kameran bland buskar å ris. å  tror ni att det var lätt att hitta i denna så kallade teräng... Nej nej... men det var ju inte mitt fel. oturen var ju bara att den råkade ligga i min ficka. kunde hända vem om hälst som klättrade där.. men som sagt oturen var ju att just jag hade tagit på mig att bära den. så nu har jag lärt mig en läxa, ska aldrig bära nått som INTE e mitt.... så fråga mig aldrig!

så träningsvärk i bena trött och en kamra mindre så känner jag mig faktiskt lite stolt i alla fall vi har klarat mer en halva bärget..

Ebba kom in o väckte oss nästan nyss. ska o jobba på en annan fabrik här i målöy. Göttan med lite extrajobb. kanke e bra i fremtiden när man inte har några pass eller lediga dagar från vårat orginala jobb..
å nu vet ni vad jag pysslar med lite smått..

Ha det Bäst. Pus Å kRam

** Denna topp Var det ** lovar det e snor högt!

I dont know what im gonna do...



Vad skulle hända med  mig om redån gått ner alla statister lämnat scenen. jagh skulle stå där ensam och undra vart alla tog vägen!!

- Bitter e mitt förnam. efternamnet ska vi inte tala om..

*Dålig dag*

Kanon Kväll. Kanon Människor.



:)






Utkast: som sagt ...

som sagt sitter vi här i målöy. har inte fått börja jobba en och jag vill nu. jobbigt att bara sitta och vänta.
Har faktiskt varit duktiga och varit ute och gått. i går var vi faktiskt uppe på en berg till. utsikten här e som jag redan skrivit otroligt vackert. 20 min 90 grader uppåt. jag var spyfärdig när jag kom upp. annars e det ok här, Vi Hoppas på en untgång i kväll. ( jag klarar ju i alla fall en )
Förlåt för Piken men jag blir så J*la Förbannad. Fattar inte att man kan kalla sig vän om man erbjuder och tycker det e kul att festa med någon som blir cp och det bara blir illa. jag skulle i alla fall aldrig kalla mig en riktigt vän och absolut skulle jag aldrig säga att jag bryr mig om personen i fråga.. men men det e väl upp till alla människor hur man uppfattar sig som vän och tycker att man ska vara och bete sig som en vän . ???

i alla fall så tog vi några kort när vi var ute första dagen.. :P

Måste också be någon av mina kära hemma skicka ner lite saker till mig,. Böcker har redan läst ut två sen i Tisdags sen vi kom. ha ha så mycket har vi att göra, men det e soft endå. fgast jag vill ju gärna jobba arslet av mig nu. har varit nere i fabriken också. inte alls så illa. det klarar vi lätt. ( vänta bara 6 inlägg så spyr jag säkert på skiten )
Det bästa e att jag aldrig. aldrig någonsinn behöver vara i firren o peta, Oh nej....

** Fia o jag har lite lätt börjat att Planera våran roadtripp **

- skulle vara kanon ifall det kunde slå in, så kan jag åka hem sen med gott samveta och sedan aldrig ångra att jag aldrig gjorde den..



Målöy!

Framme :)
 busstimmarna gick fort faktiskt, sov dom flästa, här är helt otroligt sjukt vackert. släng dig i väggen Sverige. Trodde alldrig NORGE av alla ställen kunde vara i närheten av detta. men tydligen. kort har redan tagits och bergsklättring :)
har inte börjat jobba en och vet faktiskt inte när det blir men men, detta kan nog bli ganska bra! Måste göra det bra i vilket fall.. Fia o jag har vårt lilla rum vi ska dela på men en varsin säng, 1 jävla gaderob att dela på men vi löste problemet ganska snabbit fast vi trodde att det aldrig skulle funka.

Människorna här värkar absolut helt ok. mer brudar men det e cool :)
 bor 9 personer i ett hus med en toa, kan bli kris på morgonen bara pluss att det nästan bara e tjejer men det fixar sif det med.. :)

Killen som tog i mot oss också klockren e det bästa ordet.. många hade nog kallat han omogen " Väx upp" men han e helt klart min idol redan. Det kallar jag att värkligen leva ut sina drömmar ock skita i " så SKA livet vara" Go for it!! 45 år och Dreds kan jag säga mer....

Saknade efter min älskling är redan stor. men jag hoppas vi klarar detta. vi har ju klarat värre saker kan man säga så jag hoppas att detta också kommer att gå bra, bra men jobbigt. Älskar dig Vännen..

Glad i alla fall att jag är här med Fia. Underbara Fia.. ublåst bara fia barabara.. ha ha  Nej då skojja bara. Älskar dig gumman o jag e gald att det e du och jag!

Saknar alla hemma redan.  Men syns snart...

Älskar er...

Puss Å Kram

???

Hur beskriver man
det obeskrivbara?
Hur fattar man
det ofattbara?
Hur sätter man ord
på det som är för stort                                      
för alla ord?
Den känsla som är för djup
för hjärtat att bära
Som får det inre att brista
Spränger gränser
Svindlar sinnet
Lättar kroppen
Lyfter anden
Som för oss till
höjder och djup
vi aldrig anat
Som får alla
föresatser
att falla
Ändrar allt
så att vi varken vet
in eller ut
Utom när vi
älskar

Jag vet inte

Allt jag vet
är att det är så
vår kärlek är.

                                            

Jag Älskar Dig.

Jag Älskar dig av Hela mitt hjärta. vill inte lämna dig. Det gör för ont att inte ha dig nära. Hur ska jag klara mig utan dig. 
 
                                                                                     

Elias 8 år



Grattis min Älskade bror på 8 års dagen..  dety är ju iof på Tisdag men då e jag ju inte hemma. och inte häller kanske jag har internet så jag kan skriva Grattis till dig :) Sötnos..

i morgon sitter man på bussen 14 timmars färd mot Målöj.  Jobb Jobb Jobb.  Pengar Pengar Pengar.
 Kommer bli sjukt jobbigt att lämna alla igen. o nu när det e som det e men men.. Fredrik kommer att dö av saknad efter dig. vet inte hur jag ska klara detta men  vi måste ju så... O alla mina Äslakde Vänner, Min Maddis.. Hur ska jag klara mig utan dig så länge igen.,. men vi tar igen det när du flyger med mig till Panama. :P *Klockrent*

Helgen tillbringade jag med My Lover Boy och sedan på lördag kom MARIA * wiwiwi* och Fia hit. Jennifer kom hem och Millan var här.,  Hade nästa alla mina älskligar när då.... Mådde Bra. Singstar vin och utgång., Kanon är det rätta Ordet!  

Har inte träffat Emma så mycket nu efter att Lilla sötnosen har tittat ut, förstår att det är mycket o vill inte tränga mig på..  Men jag finns alltid här för er det vet du min vän. Älskar dig!

ja då får vi se när man skriver här igen. efter lite missuppfatnigar och diskutioner så tänkte jag ta bort bloggen men Millan sa att hon tycker det e bra att jag skriver när jag e borta så hon har koll på läget :) så jag får fortsätta så du blir uppdaterad :P

har i alla fall Lovat Min äslkling att jag ska skicka ett mail varge dag om jag har Internet.

Puss å Kram


Filicia









Happppy :)

Jag e så Lycklig :) fast Emma är nog enu lyckligare .... Lillla skrutt Ungen har kommit till Värden
Har varit och kollat på henne i dag. Hon är ju föööör underbart sööt. har masssa kosrt på telefonen, ska bara lägga ut dom men hittar inte sladden nu i all denna röra.

Matilda har tagit vatten över huvudet kan jag lova. jar städar och möblerar om i hela mammas lgh. oj oj. Ångrar djupt att jag fick denna ide. men men kans ju inte sluta nu...

men som sagt är hon en underbar liten varelse ocg det vakraste jag sätt.

Puss till er Båda min Älsklig flickor,.



RSS 2.0