:)


When the door of happiness closes, another opens



Go for someone who makes you smile,
because it takes only a smile to
make a dark day seem bright.
Find the one that makes your heart smile.
Dream what you want to dream;
go where you want to go;
be what you want to be,
because you have only one life
and one chance to do all the things you want to do.

The happiest of people don't necessarily have the best of everything; they just make the most of everything that comes along their way."


absolut tjutfärdig!

Fortfarande inte bra! Orka!
Orka ligga i sängen här, magen bara skriker för att det gör för ont, men själv jag e ju oerhört rastlös...

blir så jävla sur, jag e faan inget barn längre! jagj e 22 och jag TROR att jag vet själv när jag e sjuk eller inte eller när jag e kapabel till att jobba, Jesus! finns det förresten något att frågasätta? låt mig vara! ( Hane madde läs : let me va!)

fick inte ett sånnt roligt besked nyss, kanske tar 5 bussen hem i dag! får reda på mer om en stund,.  ÄLSKAR DIG!

INGET skulle få mig att stanna i fall det blir som dom tror. inte ens miljoner skulle stoppa mig från att åka hem då...

jag orkar inte mer negativa saker i mitt liv nu,

känns som jag inte kommer att få i hopp pengarna till att resa häller så jag kan väl lika gärna lägga ner det med.!

skit i allt..

ha en bra dag Puss!!


skit liv!

tjabba tjena Hallo!

skit dag! en av dom värsts faktiskt på flra månader...

blev ju inte bättre av att jag i dag har kollat på in to the wild. tårarna sputade..

jag med min insiration av filmer.. alla säger ju att: Det är bara film.
hmm men det stämmer faan inte, filmer blir ju påhittade av människor, som får sin fantasi av något, allt som händer i en film kan ju hända i verkligheten, det enda jag igentligen tycker att man kan använda det utrycket i är när det är en sånn där film som  man redan efter en halvtimma kan avgöra filmen, OCH att det så klar blir ett lyckligt slut, annars måste det ju alltid komma från värkliga livet!

så varför inte leva efter det. att allt kan bli bra, man är inte värd massa skit, man kan göra det man vill i livet, men behöver kanske inte känna att " så här e det bästa som kan hända mig" det blir inte bättre en så här..

varför igentligen ska man inte vara värd att känna att man är värdens lyckligaste människa. jag har åstakommit allt jag vill..

eh jag vet inte. jag tror i allla fall att i nutid tror människor för lite på sig själva, tror att alla blir mer och mer bittra!

det är lättare att klaga och att lura sig sjä'lv att nej det klarar inte jag, när det blir minsta lilla kompliserat så ser man bara negativa saker i att man överhuvud tagen ska kunna klara av det som är svårt!  skylla på sin personlighet,, sin kapasitet. hm billshit! man klarar det man vill klara! det handlar enbart om vilja... man har alltid styrkan!! ( sen påstår jag absolut inte att det är lätt)

jag därimot vet inte alls vad jag vill med mitt liv,det känns som  jag står och tramapar på samma ställe i flera månader nu. flyr från allt tills jag har kommit på vad som är rätt för mig. vad flyr jag ifrån ? jag flyr mer och mer. känns som jag inte har nått kvar snart känns som jag inte har någon. känns som jag snart lämnar allt å alla. kanske skulle v ara mycket bättre så. att bry sig och att ha kännslor är så fruktansfört jobbigt i bland.  börja om på nått helt sj...

hur många gånger ska man fråga sig sj vad är jag värd igentligen ?  vad tror jag att jag är värd ?

hur ska mitt liv sluta ?

jag läser mitt stjärntäcken om och om igen.  jag kan  inte en enda gång komma i från att jag är en äkta skytt!
jag kan inte untanhålla hur jag är som människa även om jag inte vill vara så. jag kan inte skippa min rastlöshet och mitt ständiga sökande efter nått nytt, hur mycket jag en försöker, hur mycket jag en lider av det i bland så går det inte,

kommer jag någon gång  kunna kontrolera mig sj ? kommer jag någon gång kunna uppleva mina andra drömmar pga av detta.. ??

ja jag vet jag edjup i dag men som sakt detta är en skit dag och jag pallar inte längre att leva så som jag gör,  ha det så som jag har det. jag vet mycket vä'l att det måste bli en redikal förendrig men åt vilket håll. kommer jag att mista vissa saker, vissa människor, hur länge ska jag behöva lida för det ? för att det kanske ska bli bättre sen ?

jag undrar igentligen varför en människa ska behöva lida ? ska man inte leva igentligen för att må bra, vad faan e meningen annars med livet ?

eh God natt!!

RSS 2.0