mADDE

FATTAR DU ATT JAG SAKNAR DIG SOM EN TOK VA???
TOK MAJA =)  HAHAHA

JA JA  misss you i alla fall.. å love you såklart =)

Pussss

Paaaaanaaaammmmaa =)

heeeej =) i dag e det bättre miner faktsikt, nu mot eftermddagen känner jag mig 10000 gånger bättre kan inte ljuga ocg säga att jag e 100 % bra men men ut å dricka några drinkar ska väl funka...  jag har ju ont fortfarnade och jag tror fortfarnade att jag har lunginflammation men mne nu e jag utomlnads tänker inte ligga en dag till.. bära eller brista kallas de vist va ?? =) har shoppat i dag igen =) jag älskar detta land med klädsmak. helt underbart. bättre en italien ocg frankrike lovar*** kanon bra. helt i min smak =) vll man handla billigt kan man göra det vill man hadla märken så gör man de. välja å vraka Toppen =) **(Fats jag saknar min Älskling )**

Nyss har Millan å jag suttit ocg spått varandra höll på att garva ihjäl mig. spalat kort har vi också gjort... roligt rolit.. i kväll skA  vi på de största Casinot i stan.. VIP =) de ni =) hahaha ska bli skönt att röra lite på sej efeter två dagars sängliggande... men men. jag e ju nog inte spratteldockan på dansgolvet men några movs kan jag nog bjuda folket på =) hahaha

fick höra i dag också att jag hade varit dryg på de cameron... bullshit lovar jag... det var de mongot som var dryg INTE jag....  =) =)

nee nu får Millan Faaan va klar.. vill också durcha nu =)

Fredrik älskar dig av hela mitt hjärta Glöm aldrig de =)

Pusss Å Kram

Panama =)

I don´t play your rules, I make my own

jag e Sjuuuuuuuk. fy sjutton, jag hatar att vara sjuk.. spesiellt när man e i ett annat land ocg varmt till på köpet svättas ju 10 gånger mer då. =) nu e det andra dagen jag har legat hela dan. orkade faktsikt ta mig till ett shopping centrum en stund förut, men jag orkade bara shoppa ett par örhängen =) haha helt sjukt har inte hänt så mycket sen vi komm ht.. inte som förra gången för då gick de i ett.. nu har vi varit här i en vecka, det har varit fint väder ca två dagar. varit full max två och sjuk 2 dagar sen har jag ju ockå varit duktig ocg flögit igen =) och fått masssa massa mygg bett =) och just de haft recing i vattnet med bena i luften =) hahaha mycket mer en så har inte hänt. men men det kommer =) har mer hemlängtan den här gången också. men det kanske beror på att man e sjuk och blir mamma kär i alla fall jag.. =) o Fredrik så klart =)
Saknar min Madde också nå sjukt mycket...
skulle vara klockrent om du var här gumman, fy saaatan vad kul =) kolllade på klipp och inspelning på min tel förut. höll på att garva ihjäl mig =) i wanna be whit you now baby =)
samma som den du jennifer skicka till mig garvar så jag nästan dör när jag kollar på den =) hahaha

tror tomefaaan att jag fått lunginflammation har värdens tryck över bröstet och lungurna... fy faan. ska det fortsätta så här åker jag faaan hem.....
vill ligga sjuk i min egen säng i sånna fall =)
jag döööööööööööööööööööööööööör vad tråkigt jag har de... Madddddddeeee Kommmm hiiiiiiiit och liva upp mig =) Only you can do it =)

Saknar min Lover Boy också så klart... saknar saknar saknar jättte mycket..

Å Nina Å Jennifer =) =) =)

ehh nu ska jagfortsätta med att göra inte ett skit ocg ha almänt skit tråkigt...............................

Pussss Matilda

Panama

Heeeej

nu e jag her och soo klart har det toppen. Flyg resan gick bra. massa massa somn tabletter hahah do klarrar jag allt.. heheh har ockso gett mig po att flyga ett jette litet olan med bara kanks 20 platser, var skit redd hela resan men landae sekert ç.. so nu e vi po en liten o, jette mycsigt men lite for utrokande for voran smak... vi vill ha liv i luckan hahah mewn i moegon flyfçger vi tillbaka till panama city. ska bi skont. i dag har det regnat fy satan vad trokigt men menç.. so e det.. vi har detr pra endo. har fott gjort andra saker... spèlat pin pong och pool =) jaja vi kan ionmte ha annat en kul. men so klkart saknar jag min elskling. tenker po dig konstant... =) ska dra mig tillbaka for att skriva ertt mail till dig nu..ja ja tvo dagar har gotyt och det har inmte hent so mycket,.,. ska till de cameron i morgopn tror jag so jag uppdaderar efter4 de... kan nog blki kul att lesa. men till alla min englar hemma.. jag lever och har det bra.. elskar er av hala mitrt hjerta =)

Pusss O Kram

RSS 2.0