el rookie parece sincera

Hej alla mina älskade vänner :)
vill bara börja med att skriva att jag saknar er som en tok. i går hade jag en riktig depp dag, ville bara träffa er alla.. har haft ett sånt Madeira sug på såstonde med fy satan. i går var det rikgitgt ångest när jag låg sj på ti tis rum o funderade på vad man ska göra med livet. men men det blir nog bra, jag vet i alla fall att jag SAKNAR Madeirea tiden med Madde o Maria nå sjukt mycket. saknar stefan o tessan. saknar b2 o irlänska. ja jag saknar allt. KORVEN!! ha ha. å jag saknar Min Madde hemma, men det e ju som vanligt :)

inte så mycket har hänt här faktiskt, vi tar det bäst lungt. inge bruna för fem öre häller, klippt av mig håret ockå, hmmm. men men fast festa har du ju blivit endel :)

I dag har jag shoppat en väska för att vi ska ta oss ut åp äventyr i nmorgon, buss tid på 8 timmar men det ska det nog vara värt för hoppningsvis :) mycket mer shopping en så har det inte blivit, jag kollar mest på alla söta barnkläder som jag vill köpa till emmas lilla skrutt när hon kommer ut, så det finns ingen tide för att shoppa till mig sj.. ha ha..

fy faaan Millan vad jag saknar dig här i bland det bara kryper i skinnet på mig. speciellt när jag står på discot o låtar kommer på som vi röjde till så bara svetten sprutade. Det var party stämning på Topp. Nog för att det är underbart här nu men inget slår första gången vi var här,.
satt faktiskt å täkte på det på bussen i dag när jag åkte sj från de cameron till the city lixom. vann jag pengar skulle jag ta hit dig med ett privtplan.. så tänkte jag att då kan jag ju lika gärna ta med Madde också. sen svävade det i väg o då tänkte jag att Ehh vi plockar upp Madde o Maria på Madeira också :) då+ skulle jag må bra :)

i går frågade jag ti ti ifall han tängte på spanska eller engelska han kollade bara på mig o skrattade då kom jag på att det där lät nog  inte så smart, men sen sa han faktiskt, du e ganska klever Matilda ganska smart sagt ha ha ha jag trodde jag skulle dö. men det e ju skönt att han inte tog mig som korkad. :)

Ja ja som sagt saknar alla så ni vet :) ville träffa er NU,
men men uppdaderar efter våran tripp.

Pusssss Å Kram

4 gången ....

Ja men då var man här igen, 4 gången jag e i detta land o det är lika undebart att kliva av planet på denna flygplats. Killen som satt och skulle kolla mitt pass frågade innan han såg alla stämplar om jag varit här förut ja sa jag glatt o han öppnade mitt pass o nog faan fanns det stämplar där till en örbannelse :) ha ha

Resan tog oss 29 timmar, jag somande innan planet lyfte i sverige men det var skönt som typ igenom flygtimmarna så det går ganska snabbt endå att ta sig hit. På NY flygplats satt Fia o jag o tryckte i oss Donkan när en mörk man kom fram till mig o sa att jag måste bara säga att du var söt, jag som aldrig brukar skämmas blev nog knallröd i ansiktet :)

väl landat här hoppade vi in i en taxi mot Panama City, eftersom det alltid ska hända saker när jag o Fia e hör o gör nått så fick vi en taxi chaffis som pratade med väldigt STORA bokstäver, hade vi inte ont i huvudet då så fick vi kan jag lova. tror han bråkade med sin flickvänn eller nått liknande :P

I går blev det också Utgång ( skräll) jag sa iof när vi klve av planet - jag ska raka vägen o sova nu :) men men när Joel O ti ti kom så givk vi ut. 
Planerna var ju igentligen att vi skulle ta oss till De Cameron o ge dom en big suprise men det vart nog en översakning att vi var här endå när jag  tog luren från Li Li o pratade med Ti ti. ha ha han sa nog Oh My Good ca 10 gånger :)

i dag har vi också blivit stoppade av polisen, dom ville se våra Pass. men som sagt jag o fia hade INTE med oss dom så Li Li var på g till lgh   o hämta dom åt oss så sa dom att Ok för den här gången men vi måste ha passen med oss, så vi ska väl ta oss någonstans sen o göra kopior av passen. 

ja ja iom att vi bara ha varit här en dag nu så har det inte hänt så mycket mer.

Öppdaderar senare ..

ha det Bäst..

Puss å KRAM

( Min telefon faaaan funkar inte här )
 

Slittrad!!

Halloj :P
Oj mycket har hänt sen jag skrev sist, har ju faktiskt varit hemma i lilla Karlskoga nu i 10 dagar :) det e som vanligt Inget har förendrats förutom att alla mina kära vänner har blivit så seriösa, men jag e glad för eran skull. den sista tiden på madeira var kanon , mycket festa o träffa alla sötingar där, ö tur vart det också ha ha,. Saknar allt som har med madeira att göra. saknar Maria. Tessan.. svempa alla portugiser :P Vill bara tvinga med maria ner på b2 o dricka några öl eller ja Votka redbull, jag ska inte ljuga :)

ha ha träffa alla här som sagt var underbart o dete jobbigt att åka igen men men så e livet jag måste gör nått med mitt liv. mycket tårar har det varit på sista tiden. att lämana människor som betyder mycker är aldrig roligt. ne fyy.

Men i natt tar Fia o jag bussen till stkholm för att hoppa på Flyget 14 timmar o 5 timmars mellan landning i NY.

Har ju också fått ett nytt jobb på madeira. har sagt att jag ska medela när jag e på ingång,. :) så Madeira blir inte utan mig häller ha ha.


Min Älskade jennifer kom till stan i fredags såp skönt att se henne också. Å vill på ett sätt stanna hos mina vänner men vill samtidigt åka till Madeira till mina underbara där o bara ge dom en stor kram + att jag vill till värmen med Fia,. fatta att man känner sig splittrad.

ja men ett litet inlägg blev det ju i alla fall. Uppdaderar i Panama nästa.

Å glömde ju en sak., jag har ju träffat Fredrik också. wiwiwi.!! :P

Ha det bäst alla mina vänner Älskar er.. o saknar er på Madeira.

     

RSS 2.0