SömnTuta!

Jag & sängen har varit varandras favoriter ett tag nu, speciellt i dag. vaknade upp i tid., tjatade lite på fredrik innan vi somnade om igen. tog oss ner till Maxi & inhandla frulle, tryckte i oss den och la oss på soffan. vandrade in till sängen och somnade om igen. NU kl 16,30 har jag äntligen kommit upp och tagit en snabb durch.

Söndagar tycker jag man får slappa på, bara trycka massa onyttigt och vara hur seg som hällst. ÄVEN om man inte är bakfull ; )

Hoppas på en klippning i dag eller i morgon, måste såå klippa mig och känner lite ångest innan det är dax att kläcka, antar att jag inte har så mycket tid efter det på ett tag och det behövs verkligen en renovering där uppe nu,!
så om det är någon som känner sig Manad att ta i mitt hår, säg gäärna TILL!

Så planen för kvällen är väl det eller bio med Mammi & Elias, Shrek rullar på duken i kväll & jag måste erkänna att dom filmerna är faktiskt världa att se :) Ett perfekt Söndagsnöje om inte annat!

Peace / M

Bröllop!

Åh jag är så fyllt av kärlek i dag. Har varit på Bröllop hela dagen lång, Jossan som stod för bruden var så himla vacker, hon lyste verkligen upp och man såg hur riktigt lyckliga dom var tillsammans,. dock lämnade jag mobilen i bilen och ingen kamera med mig, hur jäkla oruttinerat är inte de ? fick ett par snabba på henne på slutet ändå.
Millan har också lovat att skicka bilderna som togs.



Jag vill också gifta mig,, dock kommer väl det aldrig att hända.. Fredrik säger ju Nej hela tiden så jag får väl drömma om mitt stora fina Bröllop,. dock har han sakt ja kanske i fall vi gör det i colombia, inte helt fel iom att jag skulle absolut kunna tänka mig bara jag och han barfota på en vit strand, men ändå när jag tänker efter så vill man ju ha allt det där handra som hört ill också. Jaaja, vi får vänta och se vad som händer :)


I alla fall, väl hemma efter 11 timmar,. det innebär alltså trötthet, ryggont och hunger. det innebär också att jag inte träffat min kära sambo på hela 11 timmar och helt sjukt så måste jag erkänna att jag faktiskt har saknat han vissa studer under dagen. han är ju trors allt mitt allt ♥

Fick också bevisat i dag att man fortfarande har kompitens, misstförstod jag inte snubben mitt i mot mig vid bordsplaseringen i dag så försökte han nog stöta på mig, Halloj står det inte Upptagen på magen eller ? hehe.
Ganska gullit och ganska skönt för självförtroendet, men ingentligen rör det mig inte i ryggen, jag har redan den jag vill ha och den bästa av dom alla!

Peace / M

Mix 2009

I går kollade jag och mister på en film om hur barnet ser det i magen.. dom sa då att barnet gillar den musik mamman gillar och blir lugn av det, det kommer alltitså bli en liten reagatoon unge :) Jag ber till gud bara att han får takten i kropppen annars blire lite illa. Ser kanske lite illa uta att digga beatet men inte kunna röra sig till de....




By the way fick vi stor främmande från Filippstad i går. Fredriks Pappa kom på B-sök och vi tog oss en promenad på "stan" och en Kebabbtallrik.. Kvällen slutade med en prommenix till Nöjes, film och Godis.

Up next - Bröllpostime, Congrats Jossan & Jimmy!


Peace / M

Shakira!

Om hon är av mina Idoler. Oh ja..

tycker hon har allt man kan ha, latinskpåbro, speciell röst, movesen, reagatoon:et, språket, uteseendet ja you name it!



Hon e grym, låten är grym. Det roliga med denna låt är att den är antagligen ny för oss men jag vet minnsan att refrängen är en gammal traditionel låt från Colombia. Waka waka!

Fredag
I dag och jag har readan hunnit med att springa ner till Maxi och köpt frulle.. betalat räkningar och kollat igenom nätet.

Peace / M



Fy eller Jihooo ?

Väntan är lång & frustrerande...

Samtidigt som jag vill att "han" ska komma Nu nu nu.. Så är jag banne mig livrädd. Fattar inte hur folk kan säga att dom inte var eller är nervösa. fy satan, jag drömmer om det dag som natt! minsta lilla känning sätter hjärtat fart och slår i 180.. Har haft ovanligt ont dom sista dagarna så han kanske är på G nu, men fy eller jihoo eller vad ?

I dag sitter jag faktiskt hemma i mina egna underbara soffor och bloggar. vaknade dock upp i huset men var tvungen att åka hemmåt för en tid hos barnmorskan. Millsan Jag & Mister satte oss i bilen för lite shopping i Karlstad, men det var inget att hänga i julgranen inte. AmningsBH, badbalja & ett sätt bäääbiskläder var det jag fick med mig hem.. Tyiskt. vill shoppa loss till mig själv nu, men som sagt inte alls så rockigt när man har världens kula där fram.
Snaaart Matilda Snaart!!

Hade hoppats på en tidig kväll i kväll, så nu ska jag försöka få med mig HAN♥ in i sängen och sussa.

Ny dag i morgon med nya möjligheter . :)

Peace / M




Mini Semester!

sitter I Kristinehamn faktiskt och uppdaterar min telefon! Vad om detta är att Mamm är husvakt och äre inte helt underbart att bo i hus med pool, grill och allt som hör till på sommaren ?! Har i alla fall haft två helt perfekta dagar här även om det är i denna stad :)

Gårdagen Var Emma och Flis med, badade, hoppade stuttsmatta,tryckte Mc och bara glassade i solen. Kvällen kom Fredriks Pappi kom på B - sök och gjorde våran kväll mycket trevlig! somnade utlagen i den bästas armar!

Frulle i dag på altan, en runda på affären och Loppis innan vi intog gräsmattan och Solen.. ( det är för varmt för mig ) skulle aldrig ha klagat om det inte vore så att jag hade en stooor mage i vägen för allt jag vill göra.

Nu e vi i all fall tillbaka i huset efter en prommenad i skärgården. har tryckt massa mat, paj och glass i dag så jag tror vi lägger grillningen på IS!

ska inta alla klädkataloger som jag smusslat med mig i smyg för mister och sätta mig med mammi på altan och katalogshoppa. ♥

I´m Happy!

Peace / M



Solsidan&Kännsla

Internettorsk. Har inte haft internet sen, jaa flera dagar tillbaka. telefonone funkar ju men bloggar inte direkt på den,
har dock inte gjort så mycket häller, Fredrik har gått på semsester och dagen till ära har vi faktiskt varit sega båda två.. har myst och slummrat hela dagen typ. dessa dagar behövs både för kropp och själ..

kl är redan 11 och vi har under kvällen plöjt igenom sesong 1 av Solsida. Så mycket roliga komentarer så man skrattar ju konstant. :)

veckor som började på 6 är nu på 37, kännslan som inte ens fanns är nu tungt, trött, Ont och LIVRÄDD!
Jag borde nog inte säga/skriva detta men jag tror han e på G ut faktiskt. (antagligen inte efter att jag nämt det nu men.. )

Månad 9. Hur sjukt är det inte ? och hur overkligt är det inte att just jag sitter här och skriver och slänger uu bilder på min graviditet ? det Kunde man inte tro,. men ska jag vara riktigt ärlig så Mår jag riktigt bra över hur det blev.
Jag ska absolut inte sticka under stolen att jag saknar att leva som förut och att livet är lite små tråkigar eller kanske lugnare och vanligare nu men denna ångest jag hade förut över att jag var tvunget att komma på något nytt. tvungen att få in oengar på något vis för att göra något nytt kännslan att aldrig nöja sig finns inte på samma sätt längre,. nu kan jag åtminstide kontrolera den och känna att jag tar det som det kommer. ja kommer inte sluta parta, hänga med polarna, RESA, dansa på borden, råka vara fullast på en fest, shoppa upp dom sista penngarna, vara oasnsvarig, svära som aldrig förr när jag slår i tån. Nee jag kommer inte attt sluta vara JAG, men däriomt måst man kanske tänka lite anurlunda än förr för att man har ett annat ansvar.

Jag som klagat på alla som bloggar eller vbara pratar om sina ungar, men va faan, kom igen.. kanske inte tycker det är skit kul fortfaranade men jag har ändå kommit på att den är ju dennes vardag. personen i frågas liv. dom kaanske inte hade gillat min blogg för något år sedan när jag bara skrev och probem fester och vita stränder..

Olika tider i livet, och jag är faktiskt glad att jag provar på något nytt nu... kanske för att jag vet att jag fortfarande vill göra saker i mitt liv och jag  vet att får jag bara fingret ur så kan jag göra exakt vad jag vill.

det gäller att våga, våga förendra, våga prova på något nytt, inte bara köra på det säkra. det är väl ingen match ??

skit samma, dubbelmoral hit och dit, åsikter hit och dit.. dom kan ändras allt kan ändras.. Jag kör på vad livet har att erbjuda och lever efter det!

Peace and Love / M




Alena.....

Hoppasan, då blev man helt plötsligt själv igen ... fast.. det gör inget, hade ju ett val att följa med. Tänk vad anurluda det kan kännas då..  väljer man själv att vara ensam så är det faktiskt hur skönt som hällst.
som sagt så gick mister ner till Hanhe och Martina en sväng. kännde attt det fick räcka för i dag med myrorna och Marieberg. Min rygg & jag kommer inte längre så bra överens, dock inte häller tröttheten och jag..

Mamma kommer på frulle i morgon, sen blire födelsedagsfirande hos Millsan.. ( om inget annat sker, vill säga )
Min kära Fia - Lotta är i krokarna och jag bara måste träffa henne när det inte är såå många mil i mellan oss.


Tar mig nog ett bad och slänger på en film i bingen. ska också fantisera om hur as snygg jag blir i min nya inköpta klänning från myrorna när jag blir smal :) Najs Fredagsnöje...

Peace and love hörrni / M

Gott&Blandat.

Måndag, inge bloggade på helgen.
Igentligen så har jag inte haft så mycket att göra ändå som man skulle kunna tro. Planerna som var att vi skulle till Skara Sommarland i Lördags gick i spillo pga. Försäkringskassa.. Denna gång har jag skicka in allt i tid och rätt. men allt drar tydligen ut på tiden i vilket fall.

anyway..

Varmt äre, jag brukar inte klaga och har sagt att man inte ska det häller. men nu Gör jag det ändå.. KLAG KLAG!
Jag orkar inte med denna värme som är nu. tänker vara blekfet rästen av tiden nu, jag pallar inte att ligga nere på stranden. har faktiskt gjort några försök men nu ger jag upp. är en sån jävlans badkruka också så jag ligge ju bara och piinas. inte nog med det så tog jag tag i en riktig stooooor städning i dag, den slutade dock i en riktig jäka kallsurch för att svalka av mig.. Phu, jag vill vara smal och snärt nu...

sitter i alla fall och väntar på svärmor som är på G, ska hjälpa henne med CV:t och sedan ska vi väl försöka att hitta på nå mysigt när hon ändå är här. ( dock vet jag inte om jag är det rätta när det gäller det om jag kollar på hur många jobb jag fått på sistonde. hehe )

slänger med några bilder från vårat kvällsdopp i går. :)

Peace / M


Muffla....

i dag har jag bara tryckt i mig massa gott...

Tog en sväng på stan förut, betalde det jag skulle och var tvungen att springa igenom barnavdelningarna på diverse affärer.. hittade ett par as nica byxor åt det lilla livet.... :)

Tänk om det skulle titta ut en liten girly.. Då skulle hon få ha killkläder på sig dom första månaderna kan jag lova :) haha,, skulle vara något ut över det vanliga,. och det gillas ju alltid..

I alla fall. efter stan hämtade mamma upp mig och vi köpte med oss MASSA jordgubbar, grädde & Glass och intog Anetts uteplats men henne mammi och Linnsan ♥..

sen tvingade ( Läs: Jag tvinga ) Fredrik mig att äta Pizza.. satte oss i solen och tryckte en kebab pizza... inte helt fel faktiskt..

Vidare för lite kvälls häng hos Hanhe & Martina och lilla Alicia...

somnar nog super skönt snart!

Peace and Love / M

Trötter*

Jag som trodde att solen alltid gjorde mig pigg.. so Rong!

Gårdagen spenderades hemma typ, i sängen, med stängda ögon. Vaknade upp sent. käkade frulle kolla nätet och plockade lite. efter det tog jag mig en nap på en och en halv timma igen..

Väl på gräsmattan hon mormor satt jag och sa hur otroligt trött jag är och hur mycket jag kan sova nu... Jag som aldrig har kunnat sova middag och somnat i hyfsad tid till på kvällen skröt om att det var minnsan inga som hällst problem nu,,.  Shiv fick jag .... somnade inte förens vid två i natt & pluss att efter varge gång jag varit tvungen att springa på toa i natt har det tagit extra lång tid innan jag somnat om...  Vad om detta lixom ????


I dag är jag lika trött trotts solen som sagt. men har redan hunnit kollat nätet. käkat frulle målat färdigt mina hyllor & klätt på mig,,  :)

Nu ska jag plugga in Iphonen i Öronen och ta mig en promenad bort till mammi & Co...


Peace / M

Kär&Galen

redan den 6 Juli... sommaren går mot sitt slut & denna gång känns det mer förjävligt än förr....
känns inte riktigt som om jag har tagit vara på denna sommar... kan det saknas liv och rörelse ? njee kan mer tänka mig, fylla, bakfylla och stoj.. :)

Men när djungeltrumman sätter fart här i karlskoga så ändrar jag tankarna ganska drastiskt om att sakna festerna och alkoholen... Jag säger bara Jeiiisuus...

Tog oss en prommenad till mormor & mamma i går, jag fick mitt måndags tjatter med dom & fredrik ja undra vad han fick ut för possetivts av det hela. kanske det goda fikat mormor bjöd på ute på gräsmattan :)
Sedan tog vi faktiskt bilen vidare till Mats & Annelie och hälsade på en stund..
Värdens sötaste hundar har dom hemma och man blir alldelses KÄR♥

Hade det inte bara varit 5 veckor kvar hade jag tjuvat med mig en hem....

Ne nu ska jag faktiskt försöka ta tag i saker som MÅSTE göras.. :( Får väl se åt vilket håll denna Tisadag går åt..


Peace / M

Mamma är alltid Mammma ♥

Satt & knövla med min mail nyss, vet dock inte vad jag kom in på,. men hittade en mycket fin kommentar av min bästaste mammi. har inte sätt den förut & man blir alltid lika glad att få ett par fina ord av någon som betyder allt.


Min underbara "oslipade" DIAMANT,du hade redan i min mage egna vägar..Det har inte varit lätt alla gånger att vara din mamma!!!! Men jag skulle ALDRIG byta dej mot någon annan..Älskar dej så mitt hjärta. Kramar mamma


-
Skulle aldrig vilja byta ut dig häller Mammi ♥


Drömmar*

Att drömma kan vara det värsta som finns & det mysigaste som finns också.
drömmar sitter verkligen i när man har drömt något alldelses speciellt, även om det är en bra dröm eller en dålig dröm.
efter en bra dröm kan man sväva på måln en hel dag och känna att livet är perfekt medans en riktigt dålig dröm kan trycka ner en i skorna reält..

Gissa bara vilken sorts dröm jag haft i natt/morse... inte nog med att jag vaknade upp öpprörd/lessen/arg/besviken/frustrerad så valde jag att stänga dom blå igen & sova en stud till... Nog faaan somnar jag om och drömmer om samma sak IGEN ? Vad Om Detta ?

Vad betyder det igentligen ? sitter det soppas hårt i hjärnan så det alltid ska dras upp i drömmar och tankar ?


Drömmar hit & dit....

Dagenshistoria handlar om Madelene, stan, F- Kassan, Måla, skriva någotr brev åt Fredrik, MAT och sedan får kvällen stå för en överaskning!

Ha en Toppen Måndag mina Vänner ♥

Peace / M

Söndagsshill!

inte många knop i dag inte,.
Sov ganska länge i dag också må jag säga..
Gårkvällen var mycket givande och mysig. Filmen framkalla kärlek & tårar :) Maten bestod av ungsbakad lax med potatismos och någon go sås till. helt i min smak. Woddis gick hem och får några extra poäng...

Tillbaka till denna dag så har vi bara softat hemma hos mammi. blev bjuden på mat och fika och så hjälpte vi henne att röja lite också.
Väl hemma fick jag besök av min bästaste vän Madelene ♥, efter att hon knata hemmåt så tog jag tag i målningen av mina hyllor.

Nu ska vi nog åka och slänga oss i sjön, ett efterlängtat nattnopp :)


( Iom att alla tjatar om att se hur min mage ser ut nu så får jag väl slänga upp den ända kortet som någonsin kommer att komma upp på mig på näten när jag är gravid ( som det syns på ), så titta noga mina vänner .. )


Mat&Bio

Varma sommardagar är bland det bästa jag vet!

har spenderat dagen med min kära, min bror med vän och värdens bästaste mammi, Bada stod på shemat, men matilda balla ur i sista sekund. ( inge ovanligt nu för tiden ) Förr Bada Madde & Jag alltid på valborg och höll i sommarn ut! men nu för tiden är det andra kanelbullar.

kvällens planer är att gå ut och äta något gott och sedan avsluta den med Bio.
sov dock till halv tolv i dag ( shock ) så vi kanske kanske tar oss en sväng ner till våra kära vänner som har polparty i dfs.
Det är vid sånna här tillfällen man önskar att man kunde vara med och hinka alkohol och flyta i en pool.
men .... förhoppninhsvis väntas något bättre än en fyllla och en baklfylla.. ; )


Ha en super nice Lördag gott folk.

Peace / M


MorgonPigg ??

Tvättid så här på morgonkvisten är ingen höjdare direkt. 
men vad gör man när man bara MÅSTE tvätta. JUst nu är jag faktiskt inge trött häller, men jag vet ju hur det kommer krypa på om en stund. det är väl antaglingen inge mer än att ta sig en timma eller två då men...

Flera flyttdagar med mamma som sagt, ändast utemat har det blivit och min kropp känns som ett ända stort blåmärke. efter tvätten i dag och storstädningen här hemma ( SOM BEHÖVS ) ska jag faktiskt bara ta det lungt.
tror min kropp behöver det...

Helgen bjuder på Sol får vi hoppas och det ända som ännu är planerat är en Bio.

Nu hörrni är det inte långt kvar.. som längst 6 veckor.  Sen är det bara att räkna ner till allt annat man väntar på. :)

Hörs!

Peace / M

RSS 2.0