alla H-Dag

japps det e det i dag,..
nu e det yttligare ett tag sedan jag skrev häör faaaan. ska värkligen skärpa mig, för din skull madde,
ska dissa resedagboken ett tag nu, lovar..
Panama har uttligare en gång passerat förbi snabbare en tåget, fy saatan. vill bara dit igen som jag alltid vill när jag varit där, men denna gång extremt  mycket,
o det ska väl gå att ordna antar jag,
just nu sitter jag med mitt snygga hedsett på mig o vätar glatt på att det ska ringa,. men icke sa nicke,. så jävla trööögt, hatar sånna här dagar när det inte händer något, dagarna går så jävla sagta. I dag har vi fått tårta på jobbet , jordgubbar o choklad hjärtan MUMS.

ska hoppa tillbaka till Panama resan.
 Vita stränder med klarblått hav satt jag fötterna i i ca två veckor, Piff o puff ( Fia o jag ) glömde redan passen på Madeira flygplats innan vi ens hade påbörjat våran resa, 3,5 timmar efter var vi i englad fy sartan så kallt det var. plockade fram min filt som jag å fia delade på. jackan på o jag kännde att Fy faaan Sverige på vitern det blir det nog aldrig mer..
jag mitt pucko hoppade på en buss som inte alls givk till rätt ställe. fattar inte hur jag klarar mig sj i bland alltså.. men men vi kom rätt tillslut i alla fall. tack vare det tatuerade taxigubben som så snällt lät oss lyssna på hans fina sångröst till kärleksmusik. + lät oss åka gratis. vä framma på vårat mål i england, hmm ja Bara england satt vi oss för att äta, 2 mackor var och saft det var alla tiders det. Fia o jag hade också sagt att vi skulle vara vakna dom där jävla 12 timmarna som vi hade frammför oss av väntan till nästa flyg till new york. men somnade som små grisar på en varsin bänk. sömntabletter tryckte vi i oss så fort vi kom på planet. sov typ hela vägen o yrvakna på new yorks flygplats var vi tvungen att springa så vi hann med planet till Panama. vakterna fick släppa för bi två flåsande svenskor som hade panik för att inte skulle hinna. gud undra vad som hade hänt ifall vi inte hunnit då. Katasrof. 
japp men då var det bara 6 timmar kvar då innan vi landade på Panama flygplats å pappa kom o hämtade oss. så skönt att få se han kan jag lova, hade ju inte sätt han på ca 5 månader. mmm ja då mådde jag bra, Fia vid min sida,. Panamas mark o pappas kram. jag jag njööt.
väl hemma i lgh i panama city satt vi o pratade en stund drack en smirnoff så klart det gör man alltid där.  sen så somnade vi skönt.
Dax för de cameron, o beachen. träffade min lover boy  Ti Ti på Casinot, Underbart att få se han igen, o alla andra så klart, Joel kom springade o bärde upp mig,. men att han härgar e väl ingen chock, därimot hittade Fia joels charm. efterfest på hotell rummet den natten. och natten feter o natten feter det, haha Matilda fick dock sova på golvet tre dagar i rad,. haha men men det var det värt. så en hel del Party har det så klart blivit. utgång i Panama city vart det endast två gånger men eftersom vi ska dit snart igen så hinns det med så klart. inga tårar fällda,. Kanivalen var så jävla mäckningt, önskar dock att jag var lite piggare och lite fullare o lite gladare för då hade jag härjat som faaaaaan kan jag lova, tankbilar med vatten sprutades ut över oss o alla var på topp. kanon! dock ville Fia o jag tillbaka till de cameron ( Inte chock) så vi drog tillbaka på kvällen, för att ha ett litet försvar så ville jag inte vara i las tablas för dom jävla sängarna jag sov i en säng med två av pappas kompisar pappa å fia sov i en säng o pappas tre vänner sov i en anna. oooo jag vet det låter lite fel med det e det inte. det e inte som det låter. hahaha
så vi tänktre att ne faaan vi drar, två dagar efter det tillbringade vi på kanivalen i penumene i stället. dans o dricka blöv det o lite osamsheter men men.  det e inget att haka upp sig på.
det roligast som nog hände var nog att Fia gick VILSE i en Palm. tänker inte beskriva mer det får låta som det låter men det roliga e faktiskt att det e SANT! hahaha
Pluss att vi har krockat självklart ska det hända oss. Sanslöts. så går det när man har bråttom måste ta en taxi 12 mil för man har festat dagen inna, pappas förlåvningfest kan man ju bara inte missa. ja så visst en krock blev det hahaha

hmm vad har mer hänt . ja det har hänt så otroligt mycket så jag kommer nog inte komma på allt just nu, men men...
flygresan hem kan jag lova att jag sov mig igenom o det var hur skönt som hällst för dom timmarna vill man hällst slippa, men det är värt det kan jag lova..

så nu e man tillbaka tilla alla sötingar på Madeira igen.
bor nu i hopp med Madde.. tycker om :)

helgen kommeer ayy bli fartfylld kan jag lova, Maria o jag har planerat en kväll på Copa.. NOT Chameleon.


babe i rite in englich now so you can understand.
I miss you, i wont to come to panama NOW!
i have just rite about the time there and that i wont to go back.
just so you know. haha


Ha det bäst / take care.
Puss / Kiss
Matilda / Matilda


SÖtnooosar :)


image143

Kommentarer
Postat av: tessan

gumms.. det låter som en underbar resa... önskar att jag kunde följa med dig och fia dit.. hade varit så sjukt skoj...

2008-02-15 @ 19:28:01
Postat av: Millan

Va goooa dom är haha :)
Du skicka dit hemnr , har tappat bort det! :(

Love ya

Millan

2008-02-18 @ 17:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0